Csak vidámságot akarok, és ez csak úgy működik, ha mindenki kellőképpen hülye!:-))) (beszélgetés)
Az autók :))
az én régi orosztanárnőm meg mindig ezt mondta:
-adjatok egy kanalat, főbe lövöm magamat.
Viszont a dobtanárom ezt mondta:
-olyan érdekes a magyar nyelv, mert -legénnyel, és -leánnyal....holott a legény nyal, és a leány nyel :)))))
Megkértem, hogy az ált.sulis tanítványait ne ezzel szórakoztassa :))))
Te még tanultál oroszt??:)))
(én is:DDDD)
..és mi áll pontosan????
Régi orosz tanárom szólása volt, hogy sétálok a parkban körbenézek, azt látom, hogy itt egy fűszál, ott pedig faszál!:-)
..na jó, most az egyszer...megkapod a Maseratit is :D ott áll a Bentley mellett :D nagy az a garázs :)
Igaz 1968-as, de öreg autó nem vén autó :))) sőt :D
Faroknövelő, vagy p-nci mágnes:DDDD
Legalábbis a BORIS című filmben így hívták. Elment kocsit venni és mondta, hogy ő olyan kocsit szeretne, amin van egy mágnes és vonzza a pipiket. Erre mutattak neki egyre jobb kocsikat és ő megkérdezte:
-De ezen hol van a mágnes? Hol van? Megmutatod? Nem találom a p-ncimágnest!!!
Meg a kocsi alá feküdt, hogy keresse:))))))
...ó most, hogy mondod, akkor következő kocsim Masareti lesz...mond ez megfelel célnak, vagy ezeket hívják farok növelőnek??:-))
Az egyik ismerősöm mesélte, hogy nem tudja mi van, de amióta 600-as SL mercivel jár a farka is nagyobb és kimondottan jóképű!....ezek a kocsik csodást tesznek!:-))
Pl így: Nem férsz rá a motorháztetőre, ez nálam fontos kritérium, úgyhogy adieu!!!
Viccen kívül, asszonytól függ, hogy hogy lehet ezt megmondani...
Ne legyen túl magas és elég széles legyen:)))
De ha nem ilyen, akkor legalább legyen egy decens hátsóülés!
Aztán, hogy használatba veszi-e a tulaj, kit érdekel, lényeg, hogy HA....akkor megoldható...
:DDD
Lányok most kérdeznék tőletek!!!!!
Szerintetek, hogy lehet megmondani normálisan egy nőnek, hogy fejezzük be mert nincs semmi értelme! Nincs se közös gyerek, se közös vagyon, se házassági papír! Hogy mondanátok meg magatoknak?????
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Kisfiam tanulási nehézségekkel küzd, diszlexia diszgráphia, mit tegyek ha az iskola nem segít kellőképpen?
- 1200kcal +120g ch! Mindenkinél működik?
- Nem tud bennem bízni és nem érzi kellőképp azt, hogy szeret, de én vagyok az első szerelme. Most mi van?
- Miért van az, hogy egy honlap nem jön be, de rajtam kívül mindenki másnak működik?
- Farsang van. De nem érzem a vidámságot, nincs az a...