Csak úgy beszélgessünk (beszélgetés)
Szevasztok, itt vagyok már végre!
Leküzdöttem a gázszerelőt, vagy ő engem, ... szóval végre végzett...
... azt igérte, hogy reggel 7-re itt van, ezért hajnal előtt hat héttel felkeltem, hogy a lakás rendben legyen... ide is ért 8,15-kor.... nem igazán tudtam rá mosolyogni. Most volt nálam először, mert a régi szerelőm abbahagyta ezt a fajta melót... a gázos fali vízmelegítő boylert kellett salaktalanítani + a tűzhelyen nem égett 1 rózsa + ha már itt jár, készítse elő a konvektorokat is a fűtésre... el is ment 13,00 óra körül... de most már minden rendben!
Az az igazság, hogy nehéz olyan mestert találni, akire az ilyen boyler salaktalanítást rá lehet bízni, mert mind felvállalja, viszont ha elúszik a konyhád + esetleg még az alattad lakóé is, szóval nem mindegy...
De mostmár minden oké!
Az is jó, a mozgó-felhők, stb. stb. alapján azért ott is látni mi várható következő néhány órában.
Szóval azt hiszem, mindegyiknek meg van a saját specialitása, előnye-hátránya.
Jók ezek, szerintem mind a három! (vagy ki tudja, hány van még??? :)))
Szevasztok!
Én inkább a köpönyeget nézem, mert azt le tudom kérni a helyi (fejem fölötti égbolt) időjárási előre-jelzésére. :)))
Jártam egyet lent! Nagyon fülledt, nagyon párás a levegő, de már ismét jönnek a felhők, a napocska el-eltűnik... estére ismét ideér az "ügyeletes vihar"!
Ha a mi kis városunkra lekérem a Köpönyegtől a köv. 15 napi előrejelzését, kb. ugyanezt az esős-napos-esős-napos időt mutatja, még 2 héten át, egészen a hó végéig. Talán-talán a csapadék nem lesz ennyi, de szinten ugyanígy, minden napra lehet számítani valamennyit.
Locsolni már nem igazán kell!!!
Én is megérkeztem ismét!
Reggel itt jártam, meg itt-ott jártam az oldalon, az időjárás olyan-nagyon-mocskos (volt), hogy gép kikapcs, és egy kicsit lepihentem "esőt aludni"!
Most már kiderült, azt nem mondom, hogy süt a nap, de legalább nem esik!
Sziasztok!
Én is megérkeztem! :)
Hétvégén a szülői házban voltam sok-sok km-re Budapesttől.
Fel-fel kukkantottam ide is, de csak gyorsan átfutottam a dolgokat, többi idő a családé volt:)
Szevasztok!
Jó reggelt mindenkinek!
Sehol senki????
Hol vagytok, mi van veletek?
Szevasztok, jó reggelt mindenkinek!
Hoztam egy kis frissen főzött kávét, akinek kell, töltsön nyugodtan.
Nagyon szürke, nagyon szomorú idő van nálunk!
No akkor én most búcsúzok tőletek... kikapcs, majd holnap találkozunk.
Mindenkinek további szép estét kívánok!
Igen, valóban itt is kisütött a nap és kezdek helyrerázódni.....
Én végül megettem a tegnapi ebéd maradékát (csirkemell, krumpli), és vettem hozzá kis adag levest, finom volt:)
:(
Viszont elállt az eső!!
Már meg vagyok!
Nekem nem hányingerem lett d.e. 10 körül, hanem úgy leesett a vérnyomásom hirtelen, kénytelen voltam egy kicsit lefeküdni.
Majd 2 óra körül hirtelen elállt az eső, kisütött a nap, nyomás bevásárolni... szerencsém volt, nem áztam meg. Nemrég értem haza, már ismét kb. 5-10 perc és esni fog, fülledt a levegő... inkább lenne száraz hideg, mint ez!
De amúgy mostmár egyébként minden rendben, ez az időjárás szerintem másnál is okoz/okozott ilyen-olyan gondokat. De nem kell megijedni, ahogy változik a légnyomás, úgy állnak helyre a dolgok!
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Csak beszélgessünk!:-)
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!
- Veszélyeztetett terhes vagy? Vagy csak van róla véleményed? Beszélgessünk.
- Akiknek csak a párja dolgozik - gyertek lányok beszélgessünk