Csak úgy beszélgessünk (beszélgetés)
Finom is az:)
Kár, hogy most nem esett igazán jól.
Délelőtt még csak-csak elnyomtam a fájdalmat, de most ebéd után ismét alig bírok nyelni.
Ez lehet mandula lesz, mert féloldalt fáj, egész fenn és nagyon fájdalmas már bánom, hogy nem inkább orvoshoz mentem:(
Ma bebűnöztem: ahol a korpás-kenyeret venni szoktam, ott árválkodott 1 kocka almás-pite, ez lett a bablevesem után a nyomtaték. Szerencsére nem volt a teteje megcukrozva, és az alma sem volt benne igazán édes.
Egyébként finom a vadas is, és a rakott krumpli is.
A túrót azért szeretem, mert egy csomagból akármit is készítek belőle, 2 napi kajám = fehérje összejön, és mivel általában a vasárnap/hétfő húsos kaja, akkor a 7 napból már 4 nap van "tömény fehérje" az étrendemben, ami viszont testsúly csökkentésnél kell az izmok "utána-építéséhez"!
Bizony mostanában nekem is feltűnt, hogy gyér a választék a túrók tekintetében.
A sparban szoktam venni Meggle márkájút, abban találtam zsírszegényt. Bár csak 180g de én nem sokszor eszem túrót.
Helló-helló, megjöttem!
Persze túrót nem kaptam, 2 üzletben is kerestem. Nem volt vele semmi konkrét célom, csak gondoltam, hogy hét végére legyen itthon. De nem jött össze!
Szóval máskor is volt már ilyen, nem tudom, hogy ilyenkor hova tűnik el a túró? No mindegy, kaptam helyette (mert az sincs mindig!!), "debreceni páros-kolbászt", imádom sütve...
Ti mit ebédeltek ma, vagy mit főztök, van valami fincsi betervezve??
Igazad van, én is így döntöttem volna. Ma már meg kell becsülni a munkahelyet, sokszor még azt is, ami nem igazán ideális, hát még ami jó is!!!
Félig megfőtt a tarka-bab levesem, most elzárom alatta a gázt, lemegyek a hétvégi bevásárlást elintézem, majd utána jövök vissza!
Hát éppen arra gondoltam, hogy azt a hosszú hétvégét majd meghosszabbítom, kb. egy hétre és akkor pihengetek.
Jó lett volna a suli után pihenni legalább egy hónapot, na de jött az álláslehetőség, nem is rossz, nagyon kis nyugis munkahely, és féltem ha nemet mondok utána az visszaüt és nem találok mást.
Ezért jött így össze a nyaram.
Sziasztok jó reggelt!
Még nem olvastam vissza, gyorsan életjelet adok magamról!
Jelentem tegnap hamar elmúlt a szédelgésem szerencsére. Inga a macskás történeted valóban tanulságos, az elme hatalmát nem szabad lebecsülni!
Na de aztán tegnap annyi minden volt, lett sok munka is, majd utána barátnőztem.
Ma reggel viszont iszonyatos torokfájásra ébredtem:( NeoCitrannal+mézes teával kezdtem a napot, mielőtt elindultam még sós vizes gargalizálást is csináltam. Nagyon gondolkodtam hogy nem jövök be, de ha nem muszáj nem szeretnék betegszabadságolni, csak kihúzom ezt a pénteket.
Szia!
Valóban nem volt könnyű "nyarad" ezek szerint. És nem is igazán tudom, hogy ezt a fajta fáradságot egy síma hétvégén ki lehet-e pihenni. Néztem a naptárt, a következő "hosszú hétvége" majd csak kb. egy hónap múlva (okt. 23.-án) lesz.
Azért mostmár a szédülésed elmúlt, vagy még mindig előjön?
Nagyon vigyázz magadra!
Tudod nekem van egy listám: víz, vill. gáz, tel: fonalas-mobil, stb . stb. Amikor megjön a számla, mellé írom az összeget, és összeadom. Tehát ami mellett nincs összeg, arról nincs számla.
Lehet hogy most neked is ezt kellene csinálnod, de "kétoszloposan" = két lakásra, mely valóban fejben tartani, hogy minden meg van-e...
... mindig azt mondtam, van éppen elég olyan dolog, amit észben kell tartani, amivel nem kell, nem terhelem az agyamat vele. :)))
Szia Angyalka!
Örülünk neked, gyere csak közénk nyugodtan, kellenek a friss hírek, infók.
Ha elárulod magadról, hogy az ország melyik részében élsz (én pl. az Alföld déli részén a Tisza-parton), esetleg dolgozol, vagy otthon vagy???
No + amit akarsz, faggatni nem igazán szoktunk senkit, mindenki annyit mond el magáról, amennyit akar, vagy amennyit a beszélgetés fonala éppen előhoz, és nem túlságosan maszek. Szóval csak olyasmit, amit bárki tudhat! :)))
Szia Angyal! Üdvözöllek a köreinkben.
Inga! Jó reggelt! Valóban idegesítő ez a gázszámla történet. Most én is felköthetem a gatyám, két lakásra is figyelnem kell. Ha a régit elfeledem bejelenteni akár vilany, akár gázügyben, akkor duplán fizethetek, mert oda is jön az átalány számla.
Molly. Jobban vagy ma?
Sziasztok! :)
Olvasgatom a történéseket, és nagyon szimpi a társaság. :)
No itt vagyok már ismét!
Szóval délelőtt eléggé elvesztem: kiderült, hogy az Invitel csütörtök nem nyit reggel, csak 10,30-kor, mindegy, elmentem a mobilt befizetni, meg voltam egyéb boltokban, stb. stb.
A gondom ott volt, hogy most nem találtam gáz-számlát, mert azt fizettem mindig a postán. Most pedig hiába kerestem, számla sehol. Mindig a frász jön rám, mert mi van, ha a rengeteg szóró-lappal, amit a postaládába dobálnak, esetleg kiszórtam azt is, és egyszercsak külön felszólítás nélkül ideállítanak, hogy kikapcsolják a szolgáltatást.
Ne tudjátok, mennyit kerestem-kutattam, mire találtam egy olyan telefonszámot, ahol ilyen témában élőszóban beszélnek a "kedves ügyféllel".
Kiderült, hogy újabban, egy bizonyos összeg alatt ne is várjak számlát, majd csak a következő diktálásommal együtt fogják számlázni. Ami óraállást legutóbb elküldtem, annak a számla-értéke 10.- Ft-tal, azaz Tíz forinttal alatta marad annak a bizonyos értékhatárnak, ami alatt már nem küldenek számlát!!!! Agyrém!
De amikor elküldtem nekik az óra-állást, akkor odaírták volna, hogy köszönik, de számlát ne várjak...
Na mindegy, de így legalább most már tudom, hogy nem én kevertem el a számlát...
Mielőtt kikapcs. a gépet, (volt a postás), mondom benézek még, és eszembe jutott egy rég megtörtént eset:
hajnalban, még sötéttel ültem be a kocsiba, egy távolabbi városba kellett korán reggel oda-érnem. Szürkült már amikor azt láttam, hogy messze előttem egy "fekete macska" sétált át előttem az úton!!!!
Persze rögtön előjöttek az ezzel kapcsolatos babonák, stb. stb. és hát nem igazán jó az, hogy aki vezet, az közben ilyesmikre gondoljon, mert gyorsan valóság lesz belőle:
rögtön, szinte abban a percben kimondtam hangosan:
nem is macska volt, hanem egy kutya!!!!
Abban a percben elszállt belőlem az a bizonyos rossz érzés, és megnyugodva mentem tovább, minden baj nélkül megtettem az utat-oda-vissza!!!
"Az elme hatalma!"
Köszi inga! :)
A kávé jó ötlet, nem iszom minden nap, de most bedobok egyet!
Reggel egy teljes kiőrlésű zsemlét ettem sonkával, most pedig megeszegettem egy müzliszeletet, abban van némi cukor is.
Na meg persze próbálom lerendezni magammal a dolgot, és kezd jobb lenni a szitu:)
Szerencsére nem vagyok stresszes mostanában, viszont lehet egy jó nagy pihenés rámférne!
Úgy alakult, hogy idén nem sokat pihentem, amikor szabadságon voltam, az volt a leghúzósabb időszakom (akkor diplomáztam). Majd munkahelyváltás nyár elején, ergo azóta sem volt szabim, majd a próbaidő után.
Nem paanszkodásképp, csak ahogy belegondolok ez is közrejátszhat.
Régen volt pánikbetegségem és ha nagyon kimerült vagyok elő szokott jönni.
Na de ma nem spórolok a szénhidrátbevitellel, lehelek magamba egy kis életet:)
Szia Mollyy!
Nyugodj meg, valószínű, hogy este (időjárási frontra érzékenyeknél előfordul) lefekvés előtt le-esett a vérnyomásod, ezért volt olyan furcsa az elalvás előtti néhány pillanat... ettől megriadtál, visszatért az ébrenléted, és még mindig az a riadalom van benned...
ne félj, minden oké lesz! Igyál egy erős kávét, ha nem jössz helyre, menj el dokihoz, nézze meg a vérnyomásod, lehet, hogy ad rá valami gyógyszert... és utána minden rendben lesz!!!
Ha tudsz, jelentkezz napközben is.
Igaz, hogy d.e. el kell majd mennem, de előtte megvárom, hogy a postás ide-érjen... de most még itt vagyok egy db-ig, és majd dél körül ismét jövök vissza.... jelentkezz, mi van veled???
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Csak beszélgessünk!:-)
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!
- Veszélyeztetett terhes vagy? Vagy csak van róla véleményed? Beszélgessünk.
- Akiknek csak a párja dolgozik - gyertek lányok beszélgessünk