Csak beszélgessünk!:-) (beszélgetés)
igen, már azt is néztem! :D
Rengeteg minden tetszett, de egyik sem váltott ki olyan hatást, hogy na ez az!
Nekem 37-38 a lábam. Most vettem egy olyan csizmát, aminek van pici sarka, de nincs vastag talpa.De magas a szára és így bele kell gyűrni a nacit. Hááát! No mindegy, valami kellett, mert ugye most már nem autóval közlekedek,hanem a tömegközlekedéssel. Zitusomat elég nehéz föl rakni és levenni.
Imádom egyébként a nőcis cipőket! ezek a gyengéim, akad is úgy 30 pár. :P No meg a táskák, abból is van vagy 15. Jelzem, hogy alig hordok párat, de amikor megveszek egyet, akkor mindig eldöntöm, hogy ezt használni is fogom. :P Azután meg...
Szebb napot!
Itt esik az eső:(
Csak hogy túl licitálhassak mindenkit, az én patám 42-es, mindig problémás rá cipőt venni. Rendszerint a Humanic-ban, vagy a Deicmann-ban szoktam vásárolni, mert ott van nagyobb mért, és nem is nagyon drágák.
sziasztok!
nekem is 40-es a lábam, én mindig azt mondom, nehezebb hanyatt dönteni :-))
Ha látok veszek neked is,ne nekem 40-es kell:)))
Nagy lábon élek.))
lapos, elegáns, bundás eccerre miiiii??? hahaha
Ha látsz, vegyél nekem is, akármennyibe kerül is, mert már 110 éve ilyent nem láttam.
36-ost jó?
Sziasztok! Ma nem nagyon volt időm írni és olvasni Titeket. Ákos lázas. Remélem csak a két szemfoga miatt ami készülőben van. De holnap délben viszem a dokihoz majd kiderül. Ma egész nap kézben volt jó neki és nyűgi volt. Olyan kis anyátlan ilyenkor, csak nyüszög és alszik. Remlem holnap már jobb lesz.
Jó éjt nektek!
én olyan téli csizmát akarok,ami bundás,fekete,elegáns és lapos sarkú...
nem látok rá nagy esélyt:((
Sziasztok csajok!
Én is itt vagyok, néha be-benézek, közben főzök, meg gyerekezek:)
Szia Drága!
Akkor neked is pörgős napod van/volt!
Bejártam egész Szegedet és nem kaptam SEHOL, olyan téli, kissé csinos cipő, ami lapos és mégis van egy kis talpa! Meg áll az eszem! Két hete ezt kajtatom! De semmi! Most vettem egy kis vékony talpút,aminek van pici sarka. Nem ilyet akartam.
:(
sziasztok!
most értem haza de este még lesz egy tárgyalásom.
Nálatok mizu?
Próféta szóljon belőled!
De hol van az még! :(
Igen, főiskola!
Tanulni sosem késő!
Csak nekem már nagyon nehezen megy! Pláne most! Válás, gyerek, munka, új lakás, stb...
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Csak úgy beszélgessünk
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!
- Veszélyeztetett terhes vagy? Vagy csak van róla véleményed? Beszélgessünk.
- Akiknek csak a párja dolgozik - gyertek lányok beszélgessünk