Csak beszélgessünk!:-) (beszélgetés)
:))
annyi okossággal tömték a fejem hogy meg kell emésztenem őket:))
Sziasztok!:)
Megjöttem.A vizsgáim is meg lettek.
Mindenkivel minden rendben???
Nálunk nem látták az unokát augusztus óta, az apja meg több mint 4 éve.
Kicsit elegem van.
Igen én is erre jutottam, mert elég volt.
Nálunk 13 hónapos volt a kislányom amikor külön váltunk és még a kiságyat is elvitték alóla, meg a mikrót, etető széket és a ruhákat amiket ők vettek, szerintem ezzel mindent elmondtam...
Sziasztok!
Ex anyósról én is tudnék mesélni! Mióta eljöttünk, egyszer fel nem hívott, hogy mi van az unokájával? Pedig mennyit segítettem neki... Anyagilag is nagyon jól áll és még a szülinapjára sem vett semmit Zitusnak! Még csak fel sem köszöntötte! no, de nem érdekel! Csak az zavar, hogy minden felé annyira tudja mondani, hogy neki mennyire fáj ez az egész! De nem tesz semmit, hogy ne így legyen! Én meg nem fogok hajbókolni! TEttem én ezt eleget a 7,5 év alatt!
Le kell őket tojni! Én sem leszek tekintettel a férjemre, hogy miből fog kifizetni! Humánus akartam lenni, de mégis bunkó volt, akkor meg minek legyek normális??
sziasztok!
Tegnap felhívtam a helyi gyámügyest nagyon aranyos volt, sokat segített.
Azt mondta a tartozásoktól függetlenül lehet kérni az állam általi gyerektartás megelőlegezését.
Csak a végrehajtót mindenképpen bele kell vonni.
Beszéltem tegnap a volt anyóssal is jól fel is húztam az agyamat.
Persze védte a kisfiát, hogy szegénynek nincs munkája.
mondtam neki m hogy volt jó munkája mégsem becsülte ,meg.
Ja és szegény megy az önkormányzathoz segélyért, én komolyan mondom, hogy aki évekig feketén dolgozott és még segélyt kap a semmiért, mert lusta dolgozni, tökön szúrom magam.
Mondtam az exanyósnak, hogy Ő is "nagy" nagymama , hogy évente 3X van csak unokája akkor is kb 1-2 órára.
Szóval ezt a képmutatást, montam neki, hogy nyaralni tudnak majd jönnek gyereket látogatni is, én nem fogok elszámolni ki hol van.
Ahogy nem esik az eső megyek elindítom a végrehajtási lapot, nem leszek senkire se tekintettel.
Az fáj a legjobban, hogy exanyós a munkahelyéről mindig is hozott el irodaszereket, de azt , hogy esetleg a kislánynak az iskolára küldött volna belőle, pedig azért aztán nem adott pénzt, áhhh dehogy
Mi még nagyon az elején vagyunk csak 4 fogunk van pedig 20-án egy évesek leszünk.
Megnéztem az adatlapod nagyon szépek a gyerekeid.
A nagyfiam nekem is Zsolt a lányom pedig Dorina. Hasonló az ízlésünk nevek terén.
Látom a kisfiad 15 hónapos, akkor ti már javában mentek egyedül.
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Csak úgy beszélgessünk
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!
- Veszélyeztetett terhes vagy? Vagy csak van róla véleményed? Beszélgessünk.
- Akiknek csak a párja dolgozik - gyertek lányok beszélgessünk