Csak beszélgessünk!:-) (beszélgetés)
Ittam egy felest! Most jól vagyok!
Mondjuk a végére már lenyugodtam, bár éreztem, hogy az arcom egyik fele rángatodzik. Remélem nem látszott! Az elején azért pár beszólás becsuszott.
Köszi!
lányok:megirtam a legnehezebb részét a naplómnak.
bőgve irtam meg!!!kész vagyok.((((
huuuuuuuuuuuu
ez nem semmi!
Megyek kicsit, mert vacsi van, meg bec@jt a gyerek, oszt muszáj kivakarnom belőle:)
Még jövök!!
Sziasztok!
Most ment el. Csak úgy beállított!
Leírta mit, hogyan képzel. Korrekt, de ragaszkodik, hogy ügyvéd regisztrálja a dolgokat.
Enyém a ház, a kocsi, a félpénz. Igaz, rezsit nem fog fizetni, azt én állom a pénzből, meg a gyerekeket is én tartom el. 1 évig kihúzzuk belőle. Ja, a kocsi az enyém is volt! Ő viszi a nyaralót. Viszont itt ragaszkodom ahhoz, hogy a csaj írjon nyilatkozatot, hogy nem tart igényt a házra, ha valami történne a pöccsel.
Erre én is írjak ilyent, hogy a hapsim sem fog tartani semmire igényt. Hol a hapsim????
Elismerte, a gyerekek elött, hogy többszőr megcsalt és hogy szemét ember, nem akarja, hogy a gyerekek a példáját kövessék. Nagyon nyalizott nekik, fel is ajánlotta, hogy fizet egy utazást a srácoknak, hogy közösen elmenjenek.
Visszaadtam a gyűrűt! Ennyi!
Remélem azért tudtok majd aludni a sok hűlyeségemtől!
Én is kaptam az első férjemtől pár pofont, de kiröhögtem, ettől még dühösebb lett, később, már nem vert, nem volt értelme:)
Undorító dolog, amit meg mernek tenni pasik.
Most ismét házasságban élek, de megmondtam a páromnak: egyszer üt meg, másnap én már nem leszek ott, otthagyom a pics..be!
Üdv. újra mindenkinek:)
Vagyok most egy kicsit, aztán fürdetem "kis zsiráfomat" itt mondta ezt valaki,vagy egy másik fórumon?! :))
tetszik:)
Mert Ők nem voltak igazi barátok:(
Csak rossz érzés ha az ember mellől eltünik az kit barátnak vélt..
Muszáj voltam. Magam miatt, hisz én élem az életem, nem más. A szüleim nem segítettek, egyedül maradtam. Egy nap fogtam és beadtam a keresetet. Bár hivatalban dolgoztam ,tudtam mit kell tennem. Mindenről lemondtam, semmi nem kellett, csak távol akartam lenni tőle.
Most párkapcsolatban élek, össze sem hasonlítható a kettő. Ebben is vannak problémák, de hol nincs?
akkor tudod milyen érzés :-(
és nekem nagyon sok ilyen dolog fáj
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Csak úgy beszélgessünk
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!
- Veszélyeztetett terhes vagy? Vagy csak van róla véleményed? Beszélgessünk.
- Akiknek csak a párja dolgozik - gyertek lányok beszélgessünk