Csak beszélgessünk!:-) (beszélgetés)
Az nagyon nem jó!
Jobbulást!
Mi is köhögünk, de csak reggel és este egyet vagy kettőt! Nem tudom, hogy ez miért van. Én is így köhögök. Lehet, hogy száraz a levegő????
Sziasztok!
Mi a baja a kicsinek?
Jó reggelt!
Pulili! Látod előbb vagy utóbb mindenkit utolér a sors.
Tényleg 13.-a van! Nekem csak kiestek a dolgok a kezemből, meg néha félre beszéltem a boltban. Viszont nagyon sokat nevettem a sok szerencsétlenkedésen.
Az exnek is jó napja volt. Le kellett adni a kocsit, a telefont, a laptopot. Remélem gyalog ment haza Pestről! Sem végkielégítés, se felmondási idő, repült de rögtön. A fiam ejtet pár szót el, szerinte nem normális az apja, lehűlyézte!!! A sok pozitív energia ellene fordult, azt hitte most ő a valaki.... kIVÁNCSI LENNÉK RÁ, HOGY A R..I...N..GY..Ó
most hogyan ápolgatja a kis lelkét....
Bocsika......szép estét lányok!!!!!!
Istenem!
Anyukám is járt már így! A legjobb barátnőjének ment el! Anya kifizette a tartozást, de két évvel később a barátnő kifizette anyunak!
És mire lesz elég, hogy feljelentetted?
Rajtam 4 millát akarnak behajtani!!
A csaj eltűnt és már végigtelefonáltam mindent de senki nem tud semmit csak hogy sok embernek tartozik és eltűnt.Beszéltem ügyvéddel.Feljelenthetem csalásért!!
fizettem:(
részletet sikerült intéznem.Az adóson nem tudták behajtani ezért leverték rajtam.
olvastam:(
sajna már én is jártam így:(
én hülye voltam és naív azért mentem el kezesnek:(
naplómban leirtam:((
sajnos én győztem asszem:(((
Szia:)
versenyezzünk...:D
Nekem begyulladt a szemem meg megy a hasam...
Neked mi bajod?
Jajj utólag,de gratulálok a vizsgádhoz!:)
Sziasztok!
remélem ti jobban vagytok mint én:((
a szőnyeg...:(
dörzsöltam szőnyeg tisztítóval de csak jól szétkentem.Megyek veszek Vanisht hátha...
de ha van valami ötleted akkor írj.
Jó reggelt!
Az szép! A fal is olyan lett? Szőnyeg?
Jó reggelt mindenkinek!
Nekem "jól" indult a nap.... nyomtatni akartam otthon,kiírta hogy akad a festékpatron,és hüle kivettem (volna) a patront de szorult ezért jól meghúztam...na az fröccsent és minden tele van tintával:(
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Csak úgy beszélgessünk
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!
- Veszélyeztetett terhes vagy? Vagy csak van róla véleményed? Beszélgessünk.
- Akiknek csak a párja dolgozik - gyertek lányok beszélgessünk