Csak beszélgessünk!:-) (beszélgetés)
Sikeresen haza értünk az oltásról Zsolti 10 kg 40 dkg, két oltást is kapott egyet a combiba és egyet a karjába :-(
De nagyon hősiesen viselte.
A kukijával minden rendben van.
A lábát viszont kenegetni kell majd egy kenőccsel mert befelé nőnek a körmei ( mint az apjának)
Nekem tudjátok mikor ilyen vastag az ajkam!!?? :DDDD
Amikor herpeszem van rajta! :DDD
Ezt mondom én is!
Meleg és meleg között írtó nagy külömbségek lehetnek!Nekem is van egy meleg barátom,de Ő nem hívja fel magára a figyelmet,nem hírdeti hogy meleg...Kedves,megértő és érzékeny.
lehet, hogy így akar itt csajozni..
végül is sokan felfigyeltek rá nem ? :-))
Az tuti! Ebben a formában számomra már nem az elfogadható kategóriában van! Nekem volt egy nagyon kedves meleg barátom, egy isteni pasi! Soha nem öltözött így vagy nem voltak "fura" dolgai. Én az ilyeneket nem is tartom betegnek!
De az ilyet....
durva...
vajon cickói is vannak?:)))
Nekem is ez jutott az eszembe, mert tett fel egy olyan kérdést, hogy "tetszik, ha egy pasinak vastag a szája?"
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Majdnem mondtam valamit erre:DDD
szerintem is gusztustalan.
haho !
én is meglestem ez pasi nem? mert mintha borostája lenne
Ez nagyon jóóóó! :DDDDD
Gusztustalan! Megnéztem a kérdéseit is, no comment... NEm értem, hogy kinek tetszhet egy ilyen száj /?/ ??????
no comment...:(
olyan mint a geronozzó Máriáé...vagy hogy írják...:)))
írtam neki egy mailt hogy fel fogom jelenteni.(persze a rendőrség nem foglalkozik ilyen kis tételel) Még Ő írt vissza hogy maradjak nyugton,majd küldi ha akarja:(
ennek már fél éve azóta sem kaptam semmit sem.
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Csak úgy beszélgessünk
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!
- Veszélyeztetett terhes vagy? Vagy csak van róla véleményed? Beszélgessünk.
- Akiknek csak a párja dolgozik - gyertek lányok beszélgessünk