Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Csajok! Ti hogy csinaljatok? fórum

Csajok! Ti hogy csinaljatok? (beszélgetés)

1 2 3
2015. jún. 22. 11:05
Egyhangúak,mint neked.Én nem munkahelyen dolgozom,hanem itthon,de így is szalad a ház,ha sok a tennivalóm.Kellene egy kis változatosság,kikapcsolódás
2015. jún. 22. 11:04
Szia! Nekem fáradtnak tűnsz, kevés örömmel. Ha az ember nem mókuskeréknek érzi, hanem feladat teljesítve, akkor nagyon boldog, ha kész vele, ehhez kell egy jó társ, aki segít, aki szeret, mert ha szeretve érzed magad, sokkal nagyobb a kedved mindenhez... most talán kicsit szomorkás vagy valamiért... hallgass rádiót, az kizökkent magadból, feltölti az elemeidet...
2. 94a06e9696 (válaszként erre: 1. - _Lucia_)
2015. jún. 22. 11:04
Én pont az ellentétje vagyok, az "essünk túl rajta" típus. Én gyorsan ledarálom a feladatokat, és utána enyém a világ. Persze vannak "nemszeretem" munkák, pl az ablakpucolás, na azt én is nézegetem egy darabig :)
2015. jún. 22. 10:56
Egyszeruen semmihez nincs kedvem. Ket muszakban dogozom, egyik heten delelott, masik heten delutan. Ilyenkor semmi hazimunka nem tud bevenni. Ha delutanos vagyok akkor azert mert tudom hogy meg menni kell dolgozni, ha delelottos vagyok akkor amikor hazaerek abszolut nincs kedvem meg vasarolgatni meg fozocskezni stb. Megszoktam mindent csinalni, csak kinszenvedessel, es ez kb ket honapja van igy. Reggel nincs kedvem felkelni, csak fekudni es lesni ki a fejembol. Ha elkezdek valamit pl hetvegi takaritas,fozes akkor ha mar elkezdem nincs gond, mert akkor reggel elkezdem keso delutanig meg sem allok. De az elkezdes, az szornyu. Tudom hogy csinalnom kellene, elindulni, de egyszeruen utalom hogy mindennap kezdodik minden elorol. Ti hogy osszatok be az idotoket? Mert nekem ezzel van gond, hogy van idom, de nem tudom normalisan beosztani. Mindent az utolso pillanatra hagyok. Ezen is szeretnek valtoztatni. Kerlek titeket osszatok meg velem hogy nalatok milyenek a hetkoznapok. :)
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook