Csajok! Pasik! Beszélgessünk! Bármiről! (beszélgetés)
Bocsi, de bepótoltam, ami kimaradt:)
Egyébként, ha meg akarsz ismerni minket, az adatlapokon sok információt találsz, úgy talán könnyebb dolgod lenne:)
Én is ott nézem meg, ha találkozom valaki újjal.
Köszi, jól:)
És neked?
Velem is szokott ilyen lenni, na azért nézek ki, ahogyan ki nézek.
Keveset eszek, csak nem látszik
Hát irigylem azokat akik kertes házban laknak.
Nekem mikor lesz? Ki tudja? Talán ha nyugdijas leszek. Ha leszek,mai világban nem lehet tudni.
Jaj de jó holnap péntek. Ki mit csinál hétvégén?
Én szombaton takaritok, valami gyors kajcsit csinálok, aztán délután 4-kor kutya talim van. Vasárnap, meg pihi.
Na még most van egy kis időm dumcsizni, aztán 8-kor megyek le kutya találkozóra.Majd csak este 10 körül leszek.
Kinél mi lesz a vacsi?
Én virslit ettem.
Szerintem nem én vagyok az egyedüli eset, nagyon sokan vagyunk így, csak talán nem mernek beszélni róla az emberek.
Legalábbis, itt a környezetembe, nagyon sok ilyen van, és ráadásul házas társak.Sokan mondták azt is nem értik, akkor miért lakom még mindig itt, és mégis hova menjek, a híd alá, olyankor ez szokott lenni a válasz.
A hitel a nyakunkon,közös a lakás is.Problémák mindenhol vannak.
Nincs férjem, nem is volt, 20 éve ismerem, a páromat, aki már nem a párom, de ő még mindig azt hiszi, hogy mi egy pár vagyunk. Talán fogalmazhatunk úgy is, hogy kialudt a tűz.
Szeretem őt, de már úgy mint egy testvér. Sajnálom őt, mert neki sincs senkije, rajtam kivül, és nekem sincs igazán senki.Nem akarok új kapcsolatot,egyenlőre jó ez így. Csodálkoznak is sokan sokszor, hogy nem értik, hogy külön vagyunk, azt mégis elég sokszor megyünk együtt az utcán, kutyát sétáltatni,meg vásárolni,jó nem kézen fogva. Meg együtt megyünk nyaralni is nemsokára.
További ajánlott fórumok:
- Miért nézik meg a pasik olyan feltűnően a csajokat?
- 40-es csajok beszélgessünk
- Egy fagyi mellett beszélgessünk .... bármiről.. ilyen nagy melegben
- Csajok ide, csevegjünk bármiről!
- IWIW-en belül: Csajok és pasik. Vélemény vagy érdekes sztorik? Írjatok!
- Jégkorongos csajok, srácok, fanok gyertek, beszélgessünk!