Csajok kinek milyen fajta pasi tetszik? (beszélgetés)
Használsz szemhéj alapozót? Sokan úgy gondolják nincs értelme, pedig tartósságot biztosít és sokan mondják, hogy amióta használnak, azóta szebb és tartósabb sminket tudnak készíteni.
A sigma ecseteit nagyon szeretem, de rendeltem már barátnőmnek az ebay-ről ecsetet, ami az mellett, hogy olcsó volt, nem volt kevésbé rossz. Megküldhetem priviben, hogy milyet rendeltem Editnek.
Nem kértem bizonygatást csak mondom hogy ismerem a videóit na :) nem tudom hogy jön ide? :-o
A tusvonalat szépen meg tudom húzni és jól is áll, a szemfesték aminek az eldolgozása nehezebb de valószínűleg azért mert nem jó ecseteim vannak. Ő valami profi cuccokat használhat. :)
Nem fogom bizonygatni, ki vagyok, így is 4-en jelöltek be ismerősnek a FB-on, akiktől ezennel elnézést is kérek, de nem igazolom vissza.
Macskaszem smink? A tusvonal nem szokott igazán jól sikerülni. Ez a szemformától is függ, mert van, akinek egyáltalán nem szabad a tusvonalat a külső szemzugtól kijjebb vinni (rejtett szemhéj, itt pl. megtörik a tusvonal, mert ott ránc van) vagy nem a szemöldök vége felé ívelni, hanem kicsit lejjebb. Ezt egyébként érdemes egy olyan fekete szemceruzával gyakorolni, aminek vékony hegye van és könnyen lemosható. Márkát nem ajánlok, mert akkor hirdetném a cégünket. :)
Köszi :D
Ja akartam már mondani hogy én is csípem a csajszit aki kint van a képeid közt :) pl a macskaszem sminket onnan lestem el. Nem olyan jól tudom persze megcsinálni de nem rossz :)
Nos nem vagyok alacsony de vannak nálam bőven magasabbak. De zsiráfnak érzem magam sokszor :D
jah, apró szépséghiba de el tudok tekinteni tőle :D
További ajánlott fórumok:
- Tetszik egy pasi, akinek barátnője van... mit tegyek?
- Ti írnátok a facebookon a pasinak, aki tetszik nektek?
- Nektek tetszik a nem túl csinos mai fiatal csajokon a csípő nadrág, amint kibuggyan, rálóg a csíkos derekuk...?
- Csajok tetszik, ha a férfinek szőrös a mellkasa?
- Létezik olyan, hogy egy foglalt pasinak tetszik valaki, de hűséges marad?
- Mit gondoltok: kellemetlen dolog, ha egy pasi megtudja, hogy tetszik nekem?