Csajok kinek milyen fajta pasi tetszik? (beszélgetés)
Fordítsd meg a dolgot! Találj magadon mondjuk 5 olyan dolgot, ami szép/jó/értékes - és azt hangsúlyozd magadnak és a környezetednek is. Ne kizárólag mástól várd a megerősítést, mert ha esetleg vége van a kapcsolatnak, akkor azt hinnéd azért, mert már nem tetszel neki/nem vagy jó stb... Pedig szinte fix nem ezért van a kapcsolatok 90%-ának vége.
Nah, jól szétoffoltam a topicot.
ON: [link]
Hmm, mintha én írtam volna ezt, vagy legalábbis a nagy része rám is illik. :S
Igen jobb híján marad a remény, ami ugye mint tudjuk utoljára hal meg...
Anno volt egy munkatársnőm, úgy cc. 50kg felesleggel. Döglöttek érte a pasik, olyan kisugárzása volt!!! El tudta fogadni magát (ez így nem is igaz... inkább: tudta jól, hogy szép arca van, hogy sugárzik, kedves, mosolygós stb. és ezt látta is rajta mindenki) Boldog házasságban él már, bár gyerekei nincsenek - nem is biztos, hogy akart, ennyire mélyen nem beszélgettünk soha. Szóval a lényeg, hogy vedd észre magadban a szépet, azt hangsúlyozd! A súly csak másodlagos, tudod, minden foltnak van egy zsákja, vagy valami hasonló ;)
Netes társkeresés: mi anno ott ismerkedtünk meg aZurammal, pedig akkor még nagyon gyerekcipőben járt az egész, 56K modem és társai :)
Remélem, hogy megtaláljátok egymást - akár online, akár offline - azzal a férfivel, akivel boldogok lesztek!
Hát jó gondolat!
Kívánom,hogy sikerüljön!
További ajánlott fórumok:
- Tetszik egy pasi, akinek barátnője van... mit tegyek?
- Ti írnátok a facebookon a pasinak, aki tetszik nektek?
- Nektek tetszik a nem túl csinos mai fiatal csajokon a csípő nadrág, amint kibuggyan, rálóg a csíkos derekuk...?
- Csajok tetszik, ha a férfinek szőrös a mellkasa?
- Létezik olyan, hogy egy foglalt pasinak tetszik valaki, de hűséges marad?
- Mit gondoltok: kellemetlen dolog, ha egy pasi megtudja, hogy tetszik nekem?