Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Ciklus beállítása babavárás érdekében fórum

Ciklus beállítása babavárás érdekében (beszélgetés)

372. moncus
2007. jún. 28. 14:14
Na ez nem semmi, de legalább ez így tiszta sor...kifizeted és legalább tudod, mit várhatsz a pénzedért!
2007. jún. 28. 14:11
Magánkórház lett és most úgy van,hogy 130e egy szülés a kórház felé,és plusz még zsebbe a dokinak!
370. moncus
2007. jún. 28. 14:08

Te Főncsi az a kórház nem szűnt meg???

mindenki erről beszélt!

Hajni! nem lehet, hogy emiatt a magas hormontartalm úgyogyiktól ugrott fel ez a súly?

ez a doki nem nőgyogyi, henm termdoki, aki erre szakosodott. Egy baráti házaspárunk járt hozzá, mindkét gyerekük így maradt jött össze 4-4 kezelés után!

2007. jún. 28. 14:02
Én még egyszer mindenképp megyek hozzá,aztán lehet,maradok a réginél,bár az annyira nem jön be,mert elég lassú és maradi.Bár,ha most júliusban összejönne a baba,akkor doki sem kéne Elektől,mert a mai dokimnál szülnék a Söfiben.
368. Hajni.
2007. jún. 28. 13:58

a tegnapiak után én már nem! :( a férjem meg anyuék már nem is engednének többet hozzá!

moncus, megfontolom a dolgot, de egyenlőre vn még egy doki a tarsolyomban, akihez lecso is jár. merthogy bennem felmerült a PCOS is. régen állítólag nekem volt is meg nem is, de elek azt mondta nincs egy sima méhszájvizsgálatból. na mindegy nem szapulom tovább a dokit csak egy iszonyatosan nagyot csalódtam benne, így már nem sok értelme van menni hozzá.

hát vica tényleg kéne fogynom kb 20-25kgt. tavaly július óta 10-15kgt híztam:((((( de hogy mitől???????? nem eszek zsírosat,nem is bírom mert megy tőle a hasam meg hányok; kevés kenyeret eszem, járok vizitornára igaz most csak heti egyszer.

2007. jún. 28. 13:58

na megyek is csajok

Moncus,veled akkor csak holnap.Puszi neked.

többiek,még látjuk egymást.

további jó beszélgetést

csóóóóók

366. moncus
2007. jún. 28. 13:56

kitartást!!!

velem, szertintem csak holnap!

azért jó volt, ez a mai nap is!!!

puszi

2007. jún. 28. 13:55
még tuti visszajövök ma...hacsak nem elhúzódik a vásárlás és valamelyik boltajtóban kell éjszakáznom...
2007. jún. 28. 13:54
Tesóm,imádom,de most nem hiányzott.
igen...a hidegélelemre szükségem lesz:)))tiszta cirkusz vele a vásárlás...

Jó vásárlást,Vica!

Majd azért remélem még talizunk ma,mert ma nem sokat beszélgettünk!

361. moncus (válaszként erre: 352. - 6ee0ffb012)
2007. jún. 28. 13:53

Milyen vendég jött??? a vízóra leolvasó???csak nehogy mást is leolvasson...

:))))

2007. jún. 28. 13:53

Hajni,sztem te nem vagy kövér!Fogynod kell?Lehet,de nem a baba miatt,hanem inkább a szíved miatt.

Eleket én mindig felülbírálom,és mivel a másik dokim szerint nekem van igazam,így valóban felmerül,hogy mennyire jó orvos.Én bízom benne,de hogy meddig????

359. moncus
2007. jún. 28. 13:52

na gondolom nem lesz túl eccerű:(((

vigyél magaddal túlélő felszerelést, kétnapi hidegélelmet!!!

küldök sok-sok kitartást:)))

2007. jún. 28. 13:51

Hajni!

Sztem meg hatott a Closti mert volt pé-d!Csak nem jött meg,de ez nem a Closit miatt van.Még mondtam,bármi lehet.De ha baba nincs is,akkor is volt pé és tüszőrepi!

Akkor ne szedj semmit,csak irasd majd fel a szurit.De azt tudni kell róla,hogy attól a szuritól születik a legtöbb ikerpár!

2007. jún. 28. 13:51
igen:)be kell gyüjteni a zuramnak egy pár nyári cuccot
356. moncus
2007. jún. 28. 13:50

Hajnikám!

Ehhez a kecskeméti dokihzo nem állandóan kell járni szerintem néhány kezelés elég lesz, hogy helyrehozzon...

azért az mégsincsa világvégén?!

Mit csinálsz Vica a városban, shopping-üzemmód!

2007. jún. 28. 13:50

Hajni!!!

Mennyi súlyfelesleged van?Nem tudom elképzelni,hogy olyan vészes lenne a helyzet.És igazad van,hogy rengeteg olyan nö van,akiben elveszik a baba.És azt is mondják,ha van egy pici súlyfelesleged akkor könnyebb teherbe esni,mintha csontváz vagy.

354. moncus
2007. jún. 28. 13:47
Bocsi, hogy lemaradtam, csak melit kellett útbaigazítanom, hogy idetaláljon!!!
2007. jún. 28. 13:47
Én visszajöttem,de csak 10 percre,mert megyünk a városba
2007. jún. 28. 13:44
Nem,Hajni,nem üldöztél el,csak vendégem van,és nem tudok úgy írni.Itt vagyok,figyelek,de még nem tudom lerázni sajna.
351. Hajni.
2007. jún. 28. 13:39

na mi történt mindenki eltűnt????????

biztos én üldöztelek el titeket a siránkozásaimmal. :((((

350. Hajni.
2007. jún. 28. 13:36
és egyszerre két dokink meg nem tudok fizetni. így is anyuék fognak segíteni mert mr nem bírják nézni hogy szenvedek. főleg anyu nem mert tudja mi van 14éve.és ne jöjjön már nekem azzal hogy fogyjak le. könyörgöm vannak nálam 3szor nagyobb nők és teherbe tudnak esni. persz tudom hogy kellene, de ha egyszer nem megy, és nem vagyok hajlandó egséz életemben a kalóriákat számolgatni. elvártam volna hogy tanácsot ad,ha már ezt szajkózza. erre ő :kérjek tanácsot a háziorvostól. az meg dietetikushoz küld tuti, ott meg kalóriaszámolgatás. ez nekem nem megy!!!
2007. jún. 28. 13:34
Mindjárt írok Hajni,még olvasó az üzemmód,így olyan nehéz nektek írni... :((((
348. Hajni.
2007. jún. 28. 13:33
de csak azért nem fogok beszedni még egy adag gyogyit hogy szurit kaphassak. ha a 4x1 sem használt a 3x1 sem fog hidd el. elég volt a clostiból, tavaly aug óta szedetik velem, bár augtól márciusig nem szedtem és semmi de semmi hatása nincs rám. kész vége elekkel befejeztem, nem tetszett a hozzáállása a dolgokhoz. én úgy mentem hozzá hogy megbízom benne és csinálom amit mosd, elvégre ő az orvos, ezért kapta a diplomáját vagy mifene. és csak kísérletezik velem mert foggalma sincs mi van velem, ő mondta a saját szájával hogy még neki is érdekes az esetem.
2007. jún. 28. 13:30

igen...eltüntem:)megyek és eszek,utána jövök

egyébként ma jobb az idö,nem olyan meleg és a szél is fújdogál egy picit

na,megyek

majd jövök

346. Hajni.
2007. jún. 28. 13:28
köszi moncus de kecskemét kissé messze van budaörstől. köszi a vonalzót, de egy kis útbaigazítást kérek ha lehet, mert hüle vagyok az angolhoz. :) mit kellene rajt látnom?

Hajni!

Ne szedj be annyit,csak max 3x1-et és mond azt,hogy bevetted.Én is másképp csináltam az első hónapot és nekem lett igazam.A szuri biztosabb!

Mindjárt megnézem az árát!

344. moncus

Vicakoma!

eltűntél???

tényleg ma még nem is írtad, hogy hány fok van???

te és a rokonok hol nyaralnak, ott ben.-ben vagy csak dirrekt elmentek meglátogatni?!

Mamád nem küldött velük egy kis hazait?

2007. jún. 28. 13:27

csajok én most megyek és étkezem:))

majd egyszer csak jövök

puszi

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook