Ciklus beállítása babavárás érdekében (beszélgetés)
Persze Lujzika! Kezden én, úgyis én vagyok az ötletgazda...
legyen mondjuk 2 nap a határidő...ennyi idő alatt csak lesz mindenkinek vmi ötlete:)))
vagy kevés ennyi idő?
Moncusom!
Én van,hogy csak körülnézek,hogy milyen akció van és nem veszek semmit.De általában mindig akad vmi.Hol egy parfüm(imádom!),hol egy új krém,vagy bármi.
Na cső csjok:)))
én a szokásos fél ötömig itt leszek!!!
hátha Meli benéz:)))
küldtem neki prpvpben regisztrációs kódot, meg nevet, hátha sikerül:)))
Cső Főncsikém!!!
Holnap tali ugyanitt:)))
puszi, jó fagyizást!!!
Sajna én sem leszek már. Mindjárt mennem kell. Az estét még nem tudom, holnap földhivatal, úgyhogy majd jövök.
Vigyázz magadra Kriszta!
Na,tényleg megyek,mert úgy itt ragadtam.
A fene vinné el,ez most nem volt nekem egy jó délután.
Jövök később!!
Sziasztok!!
Enni azért kell, hogy a sztori ne aprózodjon el...legalább egy gondolatodat, párbeszédedet végig tudd vinn azon, amit elkezdtél!
Okés leszek akkor én az első és további sorrendet majd kisorsoljuk:)))
szerintem a többiek is be akarnak majd szállni!
Na,megyek,mert még öltözni kell meg egy kicsit összekapni magam.Majd 5 fele jövök!
Moncus!
Ma már veled sajnos nem talizunk... :((
Holnap ugyanitt!!
lujzika!
Te még leszel délután vagy este?
a regéynírás alapfeltétele, hogy amikor te jössz sorra, akkor minimum 4 A/4-es oldalt kell írnod.
Kisorsoljuk, hogy ki kezdi és ő dönti el, hogy kinek küldi tovább...
mindenki a saját fantáziáját, életét, azt amit akar szövi bele, jó kis buli lesz:)))
Szia Hajni!
Majd gyere, ha tudsz!
Minden jót,Hajnikám!
Nagyon várlak vissza!!!
Vigyi Magi Hajnikám:)))
Majd gyere!!!
na csajok, érzékeny búcsút veszek tőletek. megpróbálom valamilyen úton módon az autót kivarázsolni az udvarból mert nagy szél van itten aztán a kaput meg nem egyszerű ilyenkor kitámasztani. elméletleg gyalogosan akartam menni de akkor nem érek időben a dokihoz. merthogy két külön helyre kell mennem.
puszi neketek
szép napot
majd jövök
További ajánlott fórumok:
- Down-szűrés: vérvétel vagy amniocentézis. Avagy hogyan válik a babavárás aggodalommá?
- Ti hogyan tudtok elaludni félelem nélkül, ha egyedül vagytok éjszaka? Mit tesztek annak érdekében, hogy ne féljetek?
- Kalóriaszegény és zsírszegény édességek a jó alak és megelégedés érdekében
- Mit teszel meg annak érdekében, hogy megőrizd vagy visszanyerd az egészséged?
- Minden áron gyereket, avagy mit tennél meg, annak érdekében, hogy babád születhessen?
- 45 évesen babavárás