Ciklus beállítása babavárás érdekében (beszélgetés)
Örülök,akkor jól telt a délutánod! :)))
Jó,vicc volt,nehogy a buksimra koppints!
Szia Vica!Köszi jól!Reggelente émelygek,napközben van,hogy fáj a hasam.Ezenkívül remekül!
Kriszta:A halványcsíkos tesztre?Tegnap elküldte Hajni a görbéjét,és ha babóka van ott is, akkor az még csodább gyerek lesz mint az enyém!DE CSODÁK VANNAK!
Na,visszatértem.
Szia Locso.Hogy vagy?
Engem szokás szerint B.B. zaklatott....
Meláni nem jelentkezett?Már olyan kíváncsi vagyok mi zajlik benne!
Hajni a hasfájása miatt ment ugye?
Semmi!
Hajnit várjuk,mert orvoshoz ment,hírekkel majd ő tud szolgálni!
Nem részletezem,mert vagy 10 írás volt,a lényeg,hogy törölték mindet.A hülye kis kioktatók!Nem igaz,hogy nem lehet véleményem,és felnőtt embereket utasítanak rendre!
Hánynom kell tőlük!!!!!!
Szia lecso!
irtam egy csajnak,nem tetszett nekik,aztán minden írásunkat törölték.Ennyi.
Na mára búcsúzom!
Kitartás , legyetek szerelmesek és babásak!!!
Pussz
Ja, és kb 1-2 óránként rácsörgünk a másikra, ami azt jelenti:gondolok rád, szeretlek. Naponta többször beszélünk telefonon, írunk SMS-t.
Biztos van, akinek ez sok, de szerencsére mindketten ragaszkodó-kapaszkodó típusúak vagyunk. Úgy lógunk egymáson, mint két kismajom. Anyukám néha csak nevet rajtunk.
Úgy gondolom, ha nem csak kivenni akarunk egy kapcsolatból, hanem MINDKETTEN bele is teszünk (odafigyelést, kedvességet, őszinteséget, időt, stb..) akkor nem lehet baj. Gondozni kell, mint egy növényt, és akkor szépen virágzik.
(persze a váratlan, megmagyarázhatatlan villámcsapásszerű szerelem ellen semmi sem véd.Hacsak a józan ész nem.)
További ajánlott fórumok:
- Down-szűrés: vérvétel vagy amniocentézis. Avagy hogyan válik a babavárás aggodalommá?
- Ti hogyan tudtok elaludni félelem nélkül, ha egyedül vagytok éjszaka? Mit tesztek annak érdekében, hogy ne féljetek?
- Kalóriaszegény és zsírszegény édességek a jó alak és megelégedés érdekében
- Mit teszel meg annak érdekében, hogy megőrizd vagy visszanyerd az egészséged?
- Minden áron gyereket, avagy mit tennél meg, annak érdekében, hogy babád születhessen?
- 45 évesen babavárás