Ciklus beállítása babavárás érdekében (beszélgetés)
Hát én is csak ezt a két gyűrűt használom.
De kaptam tavaly szülinapomra egy órát!
Röhögött nagyon megint mert ezüst órát akartam és végül egy arany tetszett meg a boltban.
Ezt ugye eggyütt mentünk megvenni.
Meg van egy ezüst nyakláncom is tőle.
Ez nem dili,hanem idill! Tök jó ilyet olvasni!Remélem még sokáig megmarad ez a nagy szerelem nálatok!!!
:)))))))))))))))))))))))))))))
Lányok, én hat éve egyre jobban szerelmes vagyok!
Amikor találkoztunk, nem is tetszettünk egymásnak:)) Én túl sovány voltam, ő hosszú hajú, copfos (sohasem tetszett, ha egy fiúnak hosszú a haja).
Lassan alakult ki a szerelem, de legalább nincs felszálló rózsaszín köd! És egyre jobban imádjuk egymást! Tiszta dili!
Na látod valahogy így vagyok ezzel én is!
Szeretek külön is lenni.
De ő legszívesebben állandóan velem lenne.
Hát nem vagyunk egyformák.
:-)))
Unalmas lenne.
Biztosan nagyon örültél neki:)
Nekem össz-vissz két gyürüm van.Egy,amivel megkérte a kezem, a másik a karika.Ö bajban van ékszerek terén velem,mert ezt a két gyürüt viselem,mást nem,egy nyakláncot,amit nem vagyok hajlandó lecserélni,a fülbevalót meg nem birom elviselni a fülemben:)szóval nálunk ékszer kizárt!!!:)
Jó is az!
Rózsaszín köd....
:-)))
Én szeretem a páromat,de örülök,ha nem vagyunk mindig együtt.Ha nincs itthon,akkor sem hiányzik,majd jön.Én így vagyok ezzel.
Szerelmes nem voltam már vagy 9 éve.Igaz,akkor is ebbe az emberbe.
Ja . Mikor mondtam hogy nem akarom tudni kérdeztem is hogy nem tud kitalálni nekem valamit?
Erre ő nagy büszkén hogy de igen!!!
Hát megkaptam!
Ráadásul hozzá mérten volt nagy dolog.
Erre nem számítottam!
Apósóm beszólt hogy nem ilyet kellett volna.
:-))))
Aztán nyáron vettünk másmilyet is!
Moncsi!
Te ilyen szerelmes vagy??
Moncsi:)kárpótold magad!!!:)
Én is akarok gumicukrot.Az egyetlen cukor,amit szeretek!!!
Én régebben mindig azt mondtam hogy csak cserepeset szeretem mert a másik meghal.
De mikor nem kaptam vágott virágot ezen a címen kiakadtam. Azóta nem veszi komolyan a dolgokat!
:-))))
Én nagyon szeretem öket.Persze,sokkal jobb a cserepes,mert az tovább él.DE nagyon tudok örülni neki.
Chris,ez tényleg nagy meglepi volt.Akkor csak feltalálta magát!!:)
Nem tudom, mi van a hormonjaimmal! Állandóan zabálnék.Egy órától ennyit fogyasztottam: negyed kiló jégkrém, pörkölt-krumpli-kenyér, kólás gumicukor, és most meghalok, ha nem eszem egy vifon levest! (göndörtésztás áztatós, csípős vietnámi rémség, de imádom!)
Ilyet mensi előtt szoktam, de az még messze van. Lehet Petike hiánya miatt kárpótlom magam...
Hát én párom se egy meglepi szervező típus!
Náluk az a divat hogy mindenki megkérdezi mit szeretnék pl. karácsonyra.
Én második karácsonyunkon közöltem hogy találja fel magát nem akarom előre tudni.
Erre kaptam egy arany gyűrűt!
Ez már meglepi volt .
Hajdanán...:)amikor még igazán romantikus volt,akkor vacsihoz mindig az erkélyre teritett,gyertyákkal.Na,azt nagyon imádtam.
Egyébként elég gyakran hoz nekem virágot,egy szálat leszakit valahonnan/remélem nem a szomszédtól lopja/:)és azzal elémáll,annyira édes olyankor!!!
További ajánlott fórumok:
- Down-szűrés: vérvétel vagy amniocentézis. Avagy hogyan válik a babavárás aggodalommá?
- Ti hogyan tudtok elaludni félelem nélkül, ha egyedül vagytok éjszaka? Mit tesztek annak érdekében, hogy ne féljetek?
- Kalóriaszegény és zsírszegény édességek a jó alak és megelégedés érdekében
- Mit teszel meg annak érdekében, hogy megőrizd vagy visszanyerd az egészséged?
- Minden áron gyereket, avagy mit tennél meg, annak érdekében, hogy babád születhessen?
- 45 évesen babavárás