Ciklus beállítása babavárás érdekében (beszélgetés)
nem dehogy lujzika, csak vannak olyan dolgok amiket ide nem szeretnénk feltenni mert személyes.
igen sajnos most megint eléggé szurkál a bal oldalam. :(
lujzika!
Miért csináltál volna?Csak túl intim dolog ide a fórumra,azért írtam priviben.De neked is megírom,ha akarod,csak ide ki nem szeretném! :))
Hajni!
Priviben,ha nem baj,mert ezt nem szeretném ide!
Szia, Hajni!
Megnyugodtál már egy kicsit?
sziasztok!
mond kriszta!
Szia, Kriszta!
Még nem erősebb, csak majdnem olyan erős.
Miért nyílt a bicska?
MOncsiga, olvastam a ciklusos hozzászólásod.
Miért utálnánk meg érte. Sztem mindegyikünk visszajár ugyanúgy, vezetni a ciklusait, és a legtöbben hozzá is szólnak a témákhoz.
Te most szépen tisztába tetted a dolgokat, úgyhogy mndenki tudja végre, konkrétan miről van szó.
Sztem szupi voltál.
Szió lujzika!
Ha erős,sőt,majdnem erősebb a tesztcsík,mint a kontroll,akkor az bizony pozitív teszt!Tüszőrepid holnapra valószínű! :))
Sziasztok!
Eddig visszaolvastam,de csak a bicska nyílt ki a zsebemben.
Hahó!
Nincs ma itt senki!
Szép jó reggelt!
Látom, ma én vagyok az első.
Hajni, végre van egy rendes dokid, úgyhogy most már sínen van az ügy.
Meli, várjuk a teszt eredményét.
Lecso, mesélj, mi volt a dokinál ma.
Többieknek is puszi és várom a híreket.
Csajok, csak szeretném, ha tudnátok, hogy este még írtam a ciklusba. Remélem, nem utáltok meg érte nagyon, de nem szeretem a tisztázatlan helyzeteket.
Nagyon szép keddet kívánok nektek!
Kérlek, amit gondoltok erről, nekem írjátok meg. Minden véleményt elfogadok, hiszen akárhogy is egy csapat vagyunk, másképp gondolkodhatunk bizonyos kérdésekben.
Puszi!.
Ja az előbb ki felejtettem a hírhedt nődoki egyszer sem ejtette ki a száján a pcos-t!
A missed ab előtt életemben nem hallottam a pcos-ról!
Én már tavaly aug. óta szedem a merckformint,amit az a hírhedt nődoki írt fel!Csak mellé még clostit és medrolt is írt fel,ami rontott a pcos-n.Minden stimu ront rajta valamelyest.Engem 9 hónapig stimulált!Márciusra marékszámra hullott már a hajam,híztam 10 kg,tele lettem striákkal,kiütéses lettem a hormonoktól+az inzulinom úgy fel ment hogy csak na!DE ÉN BÍZTAM BENNE!!!!!!!!!!SAJNOS!!!!!!!!!!!!
Amióta jártam Tűűnél(máj.31)Nem hullika hajam úgy,leadtam 5 kg-ot,a kiütések eltüntek(ami most megint jön elő,de a terhességnek tudom most be).És csak a merckformint szedem megemelt 3X850mg-al.
ne hari de mostmár megyek keresek valami kajcsit meg zuhizni is kellene. eléggé elfáradtam, sztem az idegtől.
puszi és jó éjt.
vigyázz magatokra! nagyon örülök ám a babádnak. Te vagy előttem az élő példa hogy pcos-esen is lehet babás valaki ha kezelik, jó kezekben van.
Igen örökölhető a hajlam!Egyébként még mindig rengeteg ember nem tud erről a betegségről!Petig népbetegségnek számít!
A pocaklakóval úgy néz ki minden rendben,igaz szedek progeszteron pótlót.De ennyi bajom legyen!Amikor megcsináltam a tesztet már 3 napja fájt a hasam.Lehet nem maradt volna ott sokáig gyogyi nélkül!
További ajánlott fórumok:
- Down-szűrés: vérvétel vagy amniocentézis. Avagy hogyan válik a babavárás aggodalommá?
- Ti hogyan tudtok elaludni félelem nélkül, ha egyedül vagytok éjszaka? Mit tesztek annak érdekében, hogy ne féljetek?
- Kalóriaszegény és zsírszegény édességek a jó alak és megelégedés érdekében
- Mit teszel meg annak érdekében, hogy megőrizd vagy visszanyerd az egészséged?
- Minden áron gyereket, avagy mit tennél meg, annak érdekében, hogy babád születhessen?
- 45 évesen babavárás