Ciklus beállítása babavárás érdekében (beszélgetés)
Akkor egy idösek vagyunk!!!
És melyik részén laktok egernek?Tesóm ott tanult,elég sokszor megfurdultam arra!
na készítek egy reggelit majd jövök
pussz
Jó hát psaija válogatja, hogy mennyire akar gyereket, vagy sem!
De az tény, hogy egy jól működő kapcsolatban mindkét félnek egyforma beleszólási joga van egy ilyen felelősségteljes döntésbe!!!!
Én pl. soha nem csodálkozom azon, ha egy faszi elmenekül egy kapcsolatból,mert a párja tudta nélkül lesz terhes!!! Nagyon jó példa erre, ha ismeritek NÓCI (műsorvezető volt valaha, csak mert debreceni tudok róla)
Jól néznék ki, ha nem beszéltem volna meg Gyurcival ezt a kérdést és csak úgy bejelenteném: életem gyerekünk lesz, biztos nagy balhét csapott volna belőle, és talán a bőröndkémmel költöztem volna haza mutterhoz:)))
Oké, én abban hiszek, hogy egyszer gazdag leszek és bejárhatom a világot.
Na megyek dolgozni, mert így sose fog teljesülni a dolog.
de azért csak ott van ö is Orsi:)
Egyébként mire akarod meglepni?Szülinapja lesz,vagy csak úgy általában?
Én a párom szülinapjára terveztem,de nem jött össze:((((
Ó, csajok! Ahányszor jövökveletek beszélgetni, mindig akad vmi tennivaló.
De itt vagyok a gépnél és figyelek azért, meg néha reagálok is majd.
Hihetetlen, hogy mik vannak, már a hideg futkároz a hátamon!!!!
Orsi és ki ez a doki??? hol van????nagyon el szerteném kerülni, ha lehet!
Mindenkit visszaállítok eredeti hitébe, csiribi-csiribá, hókusz-pókusz, mindenki abban higgyen, amben szeretne!!!!
Ez nem semmi!
Én 9 nappal hordtam túl,de 13-at akart engedni a doki,úgy,hogy a 10.naptól bent fekszem.De szerencsére jól sikerült az amnió!!
További ajánlott fórumok:
- Down-szűrés: vérvétel vagy amniocentézis. Avagy hogyan válik a babavárás aggodalommá?
- Ti hogyan tudtok elaludni félelem nélkül, ha egyedül vagytok éjszaka? Mit tesztek annak érdekében, hogy ne féljetek?
- Kalóriaszegény és zsírszegény édességek a jó alak és megelégedés érdekében
- Mit teszel meg annak érdekében, hogy megőrizd vagy visszanyerd az egészséged?
- Minden áron gyereket, avagy mit tennél meg, annak érdekében, hogy babád születhessen?
- 45 évesen babavárás