Ciklus 5.napja hogy vége lett és ismét megjött? (tudásbázis)
6. xbernyx
2012. jan. 16. 13:27
..nem szedek semmit,,de a multheten sokat idegeskedtem,mert a kismanom beteg volt,,akkor lehet hogy azert,,,,koszi mindenkinek))))
5. Iviiiiii
2012. jan. 16. 12:23
velem is volt már ilyen, aztán következő hónapban rendesen megjött. eléggé feszült voltam akkor, gondolom azért. a stressz sokszor befolyásolja
4. agnes1219
2012. jan. 16. 12:22
valami,más,gyógyszer szedés,és,szihés pobléma is ókózhata,de fórdúj dókihóz.
3. baybi
2012. jan. 16. 12:16
Szedsz valami nagyobb hormontartalmú gyógyszert,amit nem rég keztél alkalmazni?Esetleg egy felfázás..?
2. xbernyx
2012. jan. 16. 12:09
sziasztok...januar 4-en jott meg a havi ciklusom,,,3 napja hogy faj a gyomrom,lazas is voltam,es tegnap ismet megjott,,,,szerintetek ez normalis??vagy valmi noi betegsegnek a jele lehet????sos!!!!
1. xbernyx
2012. jan. 16. 12:08
Cilus 5.napja hogy vege lett es ismet megjott?
További ajánlott fórumok:
- Vetélés után mikortól számoljuk az új ciklust? A vetélés napjától, vagy pedig a vetélés miatti vérzés elmúlásától?
- Tanácsot kérek, lányomnak mensi után 1 héttel gyógyszerszedés mellett újra megjött. ömlik, fáj 4. napja, mit tegyünk?
- A kislányom 11 éves júliusban volt at első mensese augusztusban is megjött de a következő időpont több mint 10 napja késik az elején be kell
- Bár megjött a múlt vasárnap, szeretnék terhességi tesztet csinálni. Hanyadik napján teszteljek a ciklusnak?
- Most írtak ki hormon vizsgálatra. Vasárnap volt tüszőrepim, viszont ma megjött a 15.napon. Akkor most honnan számoljam a ciklus napokat?
- Van rá esély, hogy terhes vagyok? 2 hónapja voltam együtt utoljára a párommal, azóta kétszer megjött, a teszt negatív, de furán érzem magam.