Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Cica - fájdalom fórum

Cica - fájdalom (beszélgetős fórum)


8. libikóka (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 15. 19:10
Nagyon jó:))))))))))Tudják rejteni a fájdalmat,de csodás gyógyulást is produkának:) Bár ha kis nyekenyóka marad is imádjuk őket:)))
dec. 15. 19:02
Képzeljétek, egyre jobban van. Már nem nyekereg, ha felemeljük, pedig eddig a hóna alatt fájt neki és hátul a faroknál. Valamint pár napja észrevettem, hogy bár még függőlegesen lóg a farka de mégis kicsit elemeli a tövénél, ugyanakkor két - három napja így oldalra áll kicsit emelve a tövénél. Úgy még nem használja, ahogy egy cica, hogy rendesen felallitja, ahogy szokták különböző alakzatokokba de talán ez is már haladás előre, pláne hogy nem fáj neki. Szerintem valóban valami idegi sérülés lesz, amúgy nagyon elemében van, játszik nagyon, rosszalkodik. De nem tudom ez az állapot stagnál e majd vagy lesz ez még jobb is, egyenesen hordott farokkal. Mindenesetre majd megyünk dokihoz kontrollra.
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Guruljka)
dec. 3. 09:34
Köszönöm. Szerencsére nálunk nincs szó bénulásrol, de most lesz két hete, és a farkát még mindig lógatja, nem emeli, illetve ha felemeljük fáj neki a hóna alatt, valamint hátul. De már nem olyan rossz, mint az elején. Hát akkor türelem. Szerencsére eszik, iszik, játszik, bár sokszor fekve, végzi a dolgát. Most Milgamma Neurot adunk neki.
5. Guruljka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 28. 22:02

Csak türelem.

Láttam én már bénult macskát meggyógyulni.

Anyám egyik macsja volt, rám bízta a háza népét, amikor elutazott.

Lojzi cicát az oldalán fekve találtam a tűző napon. Azonnal felcsúsztattam egy keményebb lapra és hazahoztam.

Kutya kaphatta meg, deréktól hátrafelé lebénult, de a vizeletét-székletét tudta tartani, és a két első lábán húzva a hátulját, közlekedett.

Az első, amit elfogadott, egy falatka kenyér volt. (Tudtam, hogy imádja a kenyeret.) A második falatkát már megsóztam, majd a többit is, erre előbb-utóbb csak kiment inni. (Az elé tartott vizes tálat nem fogadta el, ő ki akart menni inni.)

Az állatorvos azt ajánlotta, altassuk el. Erre az a szépség felemelte a fejét, a két óriási szemével rábámult az orvosra és hangosan dorombolni kezdett.

Úgyhogy a dotor hálásan fogadta a kérdésemet, mivel lehetne segíteni esetleg. Vitaminos injekciót adott be.

A cicát napjában többször tornáztattuk, bicikliztettük, csikiztük a lábujjai közti szőrt, és egyszer csak megrezzent az egyik láb...

Mire anyám hazaért, már szaladgált a Lojzi cica. Anyu nem is hitte el, hogy mi történt.

nov. 27. 12:51
Lehet, hogy valami ideg csípődhetett be, vagy én már nem is tudom, mire gondoljak. Azért talán jó jel, hogy sem az uh sem a rtg nem mutatott semmit.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Roxána)
nov. 27. 12:50
De, röntgen és uh. A doki szerint vagy rosszul ugorhatott, vagy ne adj isten valaki bántotta, bár nem olyan környéken lakunk. Most nem is engedjük ki, bent lábadozik a lakásban. Csak jó lenne tudni, konkrétan mi lehet. Még az Mr vizsgálatot mondta a doki, de azt is, hogy nem biztos, hogy előrébb lennénk vele. Most várunk picit, hogy javul. Eszik, iszik, mozog azért, almot használ, játszik, mégha fekve is sokszor, tehát jó a kedve. Csak ez a logó farok és a fájdalom. Bár ma a dokinál nem nyavogott annyira.
nov. 27. 12:40
Ultrahang nem volt?
nov. 27. 12:22
Sziasztok! Gyakorlatilag van 3 kóbor cicánk, egy mama és két 7 hónapos kölyke.(odaszokott hozzánk és a szomszédhoz anno egy cica,valószínű kitették, mert nagyon barátságos volt már akkor is, akinek végül lett két kölyke). Nem sikerült gazdit találni nekik, úgyhogy végül mi viseljük gondjukat. Reggel, este bent vannak, napközben kint. A kislány egy hete úgy jött haza, hogy furcsán ment, lehúzott háttal. Erintesre nyavogott. Voltunk dokinál, azóta négyszer is. Szerinte tompa trauma érhette, adott neki szurikat, volt röntgen és uh, semmi eltérés nem volt látható. Néha jobban van, pláne doki után, néha rosszabb, fáj neki, de egyébként eszik, fekve játszik is stb. A farka viszont lóg, azt nem emeli, de érzi. Most várunk pár napot , Milgamma gyógyszert írt még fel a doki neki. Valakinek esetleg volt hasonló tapasztalata, hogy mi lehet ez?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook