Főoldal » Receptek » Vegetáriánus ételek receptjei » Céklasaláta recept

Céklasaláta recept

Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Céklasaláta hozzávalói:
60 dkg cékla
4-3 kisebb alma
1 vöröshagyma
2 kanál frissen facsart citromlé
1 ek. méz
2 ek. hidegen sajtolt olívaolaj
1 kis só


A Céklasaláta elkészítési módja:
a céklát meghámozzuk, lereszeljük, majd hozzáreszeljük az almát és a hagymát is. Végül hozzáadjuk a citromlevet, az olajat és a mézet. Alaposan összeforgatjuk és hagyjuk állni legalább egy órát, hogy az ízek összeérjenek.

Én önmagában fogyasztom, de ízletes köret is lehet.
Első olvasatra bizarr lehet, de tényleg nagyon finom, ez egy élő étel, nagyon egészséges.
A gyerekeim is szeretik :)


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei


A céklasaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook