Campleaders-es tapasztalatok? (beszélgetés)
Az dicséretes, nekem nem jött ki ennyiből, de cseppet sem bánom.
Meddig lehet jelentkezni visszatérőnek?
ki 100 dollárral mentem, mivel nem tudtam többet vinni.
volt az alap fizum + post campes pénz + tábor ki sorsolt záró partin, és ott kaptam pénzt.
összesen 500 dollárt kültöttem kint, ebben benne volt egy 260 dolláros telefon + a 100 dollár kezdő pénzem, a maradék 140 meg elment belépőkre, ajándékokra,
Sziasztok.
Én tegnap küldtem el a regisztrációmat (azt az előzetes lapot töltöttem ki, a komolyabbal még nem foglalkoztam nagyon - gondoltam, korai lenne). Szerintetek még nem késő? Mert nem nagyon szeretnék lemaradni róla, de még nem hívott senki, pedig egyik ismerősöm, aki tavaly volt, azt mondta, h már kb fél nappal a jelentkezése után telefonáltak... Nyugtassatok meg,h még tökre nem késő, lécci! :)
Kedves DEBRECENIEK!!
Ma, azaz október 26án a Debreceni Egyetem Főépületébe 18 órai kezdettel szeretettel várjuk az érdeklődőket, a X. terembe egy tájékoztatóra, ahol minden kérdésre választ kap az, aki szívesen csatlakozna ahhoz a népes táborhoz, akik nyarukat az Egyesült Államokban töltötték nyáron.
Sziasztok! Én jövőre megyek először, de már mindenen túl vagyok (interjú, profil, tábori interjú), úgyh szívesen elmondom milyen volt. :)
Én Pesten tanulok, tehát az irodában interjúztattak. Nekem Nóri csinálta, nagyon kedves volt és tényleg azokat a témákat kérdezte amiket mailben elküldtek. Volt kamera és diktafon is. Mivel én support staff leszek, az interjú egyik fele angol, a másik fele magyar volt. Az angol kezdődött azzal, hogy what's your name and how old are you... :P Utána kérdeztek a suliról, a munkatapasztalatokról, jó és rossz tulajdonságaimról, miért lennék ideális választás egy táborvezetőnek, szeretem-e a gyerekeket, voltam-e már külföldön, szóval semmi vészes. A magyarban szinte ugyanezeket kérdezte meg, csak kicsit bővebben volt lehetőség válaszolni. Am nekem is volt egy kis baki: pár nap múlva hívtak, h nem tudják leszedni a videót a kameráról, be kell mennem még1szer... Na a második még rövidebb volt, kb 5 percig tartott és nem volt magyar rész, csak angol. plusz lógnak egy csokival emiatt... :D
Remélem tudtam segíteni egy kicsit, sok sikert mindenkinek! ;)
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Ex-candidások tapasztalatai
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?