Campleaders-es tapasztalatok? (beszélgetés)
Akár mind a hármat, ha jönnek a camp fairre, ezt tőlük kellene megkérdezni, hogy milyen nemű interjúra gondolnak:)
Sziasztok! egy olyan kérdésem lenne, hogy levelezek a táborral, akinek tetszettem. És interjúról beszélnek a mail-ben. ez akkor telót jelent? vagy skype-ot? vagy személyes talit?? valaki légyszi válaszoljon :D
Erkölcsi nélkül placeable vagy? Hmm.
Sziasztok, én még elég új vagyok itt. Csak múlthéten pénteken voltam tájékoztatón és intejún!Bár én ennek ellenére már placeable vagyok. Csodálkoztam is, hogy egymég hétvégén megírták, mert tudom, hogy csak aznap 56an voltunk bent....mondjuk én ugy mentem, hogy teljesen kész volt a profilom. Nóri meg is dícsért és mondta, hogy ez tök jó mert így tök előre kerülök a listáján! (azoknak irják először akik készen vannak, akinek van még hiba benne az marad hátra....)
Én azt akarom kérdezni, hogy feltöltöttem mindent, referenciák, medical, iskolalátogatási, útlevél. Már csak erkölcsi kell és utána pihi...ugye?????????
Szegény Alex most hívott fel az instrukciókkal. Elég durva munkaidejük van, mindenesetre legalább tudom a problémákat:)
Okés, köszi a választ:) Hát akkor az e-mail küldés elintézve, kíváncsian várom a fejlesztési tanácsokat:)
No, hát az e-mail küldés megtörtént, mondjuk az a fura, hogy akkor délután mikor beszéltem velük telefonon és felrakták a summary-t meg beszéltünk, hogy mi merre, akkor miért nem mondták, hogy mi a gebasz. Egyszer Iza mondta, hogy egészítsem ki a skill-eket, de azóta már egy kisebb regényt költöttem oda:D
Aha. Nekem a múltkor 2 nap után válaszoltak. (Felhívtak.)
Én B-C-t kaptam, elég ideges voltam nem tudom miért, biztos vagyok benne, hogy bármikor, bárhol jobban beszélnék, mint akkor az interjún. :D Remélem annyira nem befolyásolja az esélyeimet.
Ha úgy érzed, hogy kész vagy akkor írj nekik emailt hogy nézzék át!Ezt kérték mindig...én 4szer hittem azt hogy kész vagyok, de mindig kellett javítani!De már jó!Nekem azt mondták feltétlen szóljak, mert kb 100-150 ember van mindig ebben a státuszban és nem tudják napról napra mindig ezt átnézni az interjúk/tájékozatók/emailek/telefonok mellett!Ezt el is hiszem, mert engem kb mindig este 10 kor hívtak...
Írtam Alexnek (ma már zaklattam Gergőt meg Nórit), nem tudom milyen sűrűséggel nézi az e-mailjeit, remélem elég gyakran.
AZ angolomra nekem ezt írták:
- A - Person fully comprehends English (even sophisticated phrases), no need to
repeat questions,
- immediate reaction to commands, has experience communicating with native
speakers.
- B - Person speaks very good English, noticeable foreign accent, uses diverse
vocabulary, speaks with some grammatical mistakes, needs some time to
answer questions.
Az érdekes. Kérdezd meg őket. Én is most nézem az értékelésemet, ti mit kaptatok az angolotokra?
Aha, csak nekem az összes dokumentumom fel van töltve plusz mind a három referenciám is + 100%-os profil. Szóval ezért állok értetlenül a dolog előtt:)
Szia! Én is accept vagyok. Ez azt jelenti, hogy kész a profilod, de vmi miatt még nem vagy placeable. (Hiányzó dokumentum, referencia vagy ilyesmi.) Nekem még az erkölcsi és egy referencia nincs fent.
Tőlem azt kérdezték a jövőbeni táboromtól, hogy van e skypom, mert beszélni akarnak velem.
Sziasztok!!
Camp Eisner-ről hallott már valaki valamit? Jövő héten szombaton nem megy véletlenül valaki közületek Pestre interjúra ennek a tábornak az igazgatójához?
Status: Accept, ez mit rejt?:D Egyébként némi zaklatás után végre felrakták az értékelésemet egészen jót írtak rólam:)
olyankor szerintetek mi van ha a tábor ami bejelölt review -ra és utána leveleztünk is minden jó , megbeszéltük hogy február 16-án találkozom az igazgatóval személyesen is hogy beszéljünk és most most megint placeable lettem. Ez így szokott lenni??
Nem szomorkodunk, majd lesz táborunk! :)
Ne aggódj(atok)! Ez tök normális. Nekem ez a harmadik review, van akinek az első bejön, de nem gond, ha nem. Bár az első placeable - review - placeable váltásnál én is szomorkodtam picit :)
Én is ebben a cipőben járok!
Nem hallottam még róla, de tetszik a neve a tábornak :D
Sziasztok! Review-n vagyok az Easter Seals Camp Hemlocks-nál. Valaki volt itt? Tapasztalatok? Mindenkinek sok sikert az elhelyezéshez!
Hát sztem meg a spam szűrőt mindenki magának állítja ....de biztosan rosszul tudom, mert én nem vagyok informatikus. Nekem sikerült simán az biztos, de ez nem is lényeg
ha placeable lettél megint, az annyi hogy mást vett fel!De ezen ne keseredj el, majd jön a következő....:))))))))
review után újra placeable...ez gyakori jelenség?
Egy citromailes már megjött még egy gmail és egy hotmailosra várok. Tegnapelőtt délután küldtem el és tegnap este jött meg a citromailosra. Tehát mégiscsak a rendszer hibája. Nem beszélve arról, hogy nem véletlenül nézik spam-nek a fiókok, ezt is meg lehetne oldani. (Tudom mert informatikus vagyok.)
Szia,
"A referenciát azonnal kiküldi a rendszer, abban a pillanatban, ahogy te elmented. Ha valaki nem kapja meg, az az ő postafiókjának a spam szűrűjőjének az oka!Ha valakinek nagyon erősre van állítva, annak a levélszemétbe teszi egyből...vagy még oda sem engedi be....pl a hotmail és citromail" ezt az egyik korábbi levelezésemből másoltam be...nekem csak 1el volt probléma, de ő tényleg meg is találta a levélszemétbe....ez nem a rendszer hibája....
Nekem is azt írták, hogy jun.21től alkalmaznak .
Én is június 12-t jelöltem meg legkorábbi kiindulásnak, ehhez képest 19-től szól a szerződésem :D Szóval nem mindig függ ilyenektől a dolog.
Azt mondták az előadáson, hogy a korai indulás az május legvége és jun. legeleje. Jun.10 az szerintem közép és vége között van, mert én is jun.12-t jelöltem meg és arra ezt mondták nekem.
További ajánlott fórumok: