Campleaders-es tapasztalatok? (beszélgetés)
Sziasztok,
Augusztus 31-tol leszunk New Yorkban egyik baratnommel es szeptember 9-en indulunk vissza pestre. Ez idore foglaltunk 3 agyat a Jazz on Amsterdam Hostelba. Ha valakit erdekelne a 3. agy, akkor legyszi irjon :) Nem muszaj a teljes idopontot igenybe venni ( de persze ez lenne a legjobb :P ). Az arat meg csak akkor tudom megmondani, hogy ha megirod, hogy melyik nap lenne jo, mert minden nap mas az ar :S de a 9 ejszaka 462$ :)
Email cimem : timofi@vipmail.hu
Csak nem Megabus?
Jó választás,barátaim már utaztak vele!
Philadelphia-ba tervezünk egy 2 napos kis kiruccanást. Ezeket terveznénk megnézni:
Tomb of the Unknown Soldier
LOVE Statue
Independence Hall
Liberty Bell
Second Bank of the US
US Mint (Az USA pénzverdéje)
Philadelphia Museum of Art (ROCKY szobor)
Philadelphia Zoo (?)
Penn’s Landing (séta)
Vkinek van még vmi ötlete?
Meg mindig szeptemeber 3. ejfel sztem, legaabbbis abban a 3 e-meilben amit utoljara errol kaptam, abban ez volt.
Vett meg valami 1 usd-s buszjegyet?Nekem sikerult nyc-bostonra es NYC - Washingtonra is...nagyon kiraly!
Sziasztok!
szeptember 4-8 ig keresunk szobatarsakat 2 lany melle a Royal Hotel and Hostelbe (Manhattenbe)4 agyas szobaba.
Sziasztok!
valaki volt már a Jazz on Amsterdam Avenue hostelben New Yorkban?? érdekelne milyen, érdemes e ott megszállni
Sziasztok!
Utitarsat keresnek New Yorkba aug. 18- 24 ig. Az egyik napra Atlantic City-t terveztem. :)
Köszi szépen a válaszokat. Amúgy hazafelé nekem pl 70 dollár (vagy 50 euró) a Lufthansánál.
A jetblue-nak meg nincs is járata a Miami reptérre, csak Fort Lauderdale-be, ahonnan beutazni a városba kerül kb annyiba, mint a csomag másik légitársaságnál...
Kell fizetni, de csak egyszer. (mert egyben veszed meg a jegyet. Ha hazafele viszel plussz csomagot, az 50 usd, akkor is atszallsz, de csak egyszer kell)
A Jetbluen tenyleg nem kell, csak sokszor ha acsomagot beszamaolod akkor is dragabb. Meg kell nezni, mert datum es celpont fuggo, hogy mi a jo.
Tudomásom szerint nem kell kifizetni.
Esetleg nézd még meg az orbitz.com-on is hogy mit dob ki rá.
Ha jetblue-val repülsz az első feladott poggyászt nem kell fizetni továbbá természetesen kézipoggyászt és egy személyes tárgyat(laptop táska pl) ugyanúgy felvihetsz & van free soda és chips is :-)
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha átszállással repülök USA-n belül, és expedián azt írja a csomag árhoz, hogy "$20.00 each way", akkor kétszer kell fizetni azt a 20 dollárt?
Gyakorlatilag itt mindenki CL-el utazik aki a fórumra ír,mivel ez egy CL fórum.
A két szervezet között elsősorban árbeli különbség van. A CL általában olcsóbb mint a CCUSA. Különbség a fizetésekben van,a CL-nél support staff $1250-t a CCUSA-nál $1290-t keres 9 hét alatt. Counseloröknél élesebb a fizetésbeli különbség ha jól tudom a CL-nél $875 jár 9 hétre,CCUSA 21év alatt $975,21év felett $1210 jár a 9 hétre.
Gyakorlatilag anyagilag különbség nincs is igazán a két szervezet között,mivel a bekerülési költség/munkabér 9hétre alapján mindkét szervezet kb ugyanazt az ajánlatot tudja biztosítani.
sziasztok
ti mind a campleadersel utaztok vagy van köztetek ccusa-s is?
azért kérdem,hogy ti melyik szervezetet ajánljátok?
van a kettő között különbség?
most számoltam, és a ccusa programban való részvétel olcsóbbra jött ki.
köszi
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Ex-candidások tapasztalatai
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?