Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Fokhagymás húspástétom recept

Fokhagymás húspástétom recept

A Fokhagymás húspástétom hozzávalói:
1 kis doboz vagdalthús-konzerv
2 gerezd fokhagyma
1 teáskanál mustár
1 teáskanál ketchup
5 dkg margarin
1 közepes nagyságú fõtt burgonya
1 evõkanál tejföl
1 mokkáskanál törött bors
ízlés szerint só.


A Fokhagymás húspástétom elkészítési módja:
A dobozából kibontott vagdalthúst és a burgonyát apró lyukú darálón ledaráljuk, majd hozzáadjuk a megtisztított és összezúzott fokhagymát. Ezután beledolgozzuk a tejfölt, a mustárt, a ketchupot és a borssal, sóval ízesítjük. Hozzáadjuk a megpuhított margarint, és az egészet habosra keverjük. (Elektromos habverõvel szinte pillanatok alatt elvégezhetõ.) Meleg vagy hideg szendvicskrémnek egyaránt felhasználható.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A fokhagymás húspástétom elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook