Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Tésztafélék receptjei » Burgonyafeltét recept

Burgonyafeltét recept


Elkészítési idő 45 perc
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Burgonyafeltét hozzávalói:
6-8 darab szép rózsaburgonya
5-6 deka vaj
2 egész nyers tojás
3-4 tojás sárgája
reszelt sajt


A Burgonyafeltét elkészítési módja:
Hat-nyolc darab szép rózsaburgonyát héjában megfőzünk és forrón áttörünk. Ekkor egy tálba 5-6 deka vajat dörzsöljük habosra, adjuk hozzá az áttört burgonyát, 2 egész nyers tojást és 3-4 tojás sárgáját és kellő sót. Ha mindezzel jól kikavartuk vagy 10 percig, akkor kanalanként forró zsírba szaggatva süssük ki mindkét oldalát szép pirosra. Ezt lehet előételnek is feladni, reszelt sajttal meghintve.


Kategória: Tésztafélék receptjei

A receptet beküldte: , nov. 5. 18:06
A burgonyafeltét elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook