Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Bundázott palacsinta töltve recept

Bundázott palacsinta töltve recept

A Bundázott palacsinta töltve hozzávalói:
Kimaradt pörkölt vagy bármilyen húsos,vagy májas étel amit le lehet darálni.
Palacsinták,amit egy kicsit sűrűbbre kell kavarni,mint az édeset.
Panirozáshoz:liszt
tojás
zsemlemorzsa
Olaj a sütéshez.


A Bundázott palacsinta töltve elkészítési módja:
Én ezt a fajta töltött palacsintát azért találtam ki,mert sokszor kimaradnak a pörköltek,fokhagymás húsok,vagy éppen a hagymás máj. Egyszerűen ledarálom a kimaradt dolgokat,sütök ki egy kicsit sűrűbb palacsintatésztából palacsintákat,mikor kihűltek a palacsinták a közepére töltöm az éppen aktuális ledarált húst,májat négyszögletűre hajtogatom.A két végét egymásba dúgom,bepanírozom mint a rántott húst.Forró olajban kisütöm.

Hagyjuk jól kihűlni a palacsintát,mert ha forrón tesszük bele a darálékot,akkor a zsír kiolvad.


Kategória: Egytálételek receptjei


A bundázott palacsinta töltve elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook