Büdös a kollegám. Kinek a feladata szólni neki? (beszélgetés)
az a fonok dolga, hogy egy piast figyelmeztessen, vagy kirugjon. ha engem az zavarna, hogy a kollegam budos, akkor szolnek neki. nyilvan magan nem erzi vagy nem zavarja. mivel irta a forumindito, mindenki szereti, segiti, valoszinuleg nem egy taho paraszt, akit nem erdekel, ha a tobbieket zavarja a szaga, es probalna valtoztatni
az mas dolog, hogy ha valaki rendszeresen ittasan megy dolgozni vagy piaszaguan, azt miert toleralja egy fonok
Ha jóban vagytok, én nem a te hatásköröd, és nem is szeertnéd, hogy repüljön, nehéz.
"X napja piás vagy, ha nem fejezed be, szólnom kell a főnöknek.
Tök igazad van, de nem kell neurológia meg a többi sem, csak "most menj haza". Én is láttam ilyet, más meg engem látott úgy (a régi munkahelyemen). Nem kérdezék, hogy aznap vagy másnap, csak takarodj haza, és holnap a szokottban.
Kicsit hazudtam.: nem egyszer volt ilyen, de én munkaidőben dolgoztam meg két idenen nyelven kiszolgáltam. Más meg a 24-et sem bökte ki svábul. Az élet épp fájt, és oltári részegen beestem, és szerencsérem kibasztak a próbaidőm legutolsó napján.
Most sokkal job melóm van, normálisan keresek, megbecsülnek a mumnkahelyemen, itt nem esnék be részegen.
Nekem nagyon kaka melóm volt, aminél nin mit veszteni.
Ha egy kicsit szereted emberként, akkor mond f2f. ŰHa még egyszer, küldd, haza, de több sansz nincsl.
Valéamit helyre kell tennie az életébe, de az nem ti gyagyok.
1. elbasztam.
2. legutolsó
és tányleg nincs tobább. Összeszedi garát, de máshol
en nem ertem, hol itt a problema, es azon kene agyalni, hogy kinek a feladata szolni. joban is vagy vele, de ha rosszban lennel, akkor is meg lehet mondani neki siman, hogy ne haragudj, de irto piaszagot arasztasz folyton, es ez nagyon zavaro, tegyel ellene
most komolyan, ez olyan baromi nehez?
Van ilyen mukakör, ahol nem lhet csak úgym kirúgni./ elnézőek. Tartsd magad távol! És egyszer, 1, EGYSZER.... mondd meg a kollégádnak, hogy így nem lehet vele dolgozni, és menjen haza aludnui.
Amúgy meg a főnök dolga lenne.
Ez nem a te dolgod.
A főnök elmondja, hogy ......másként.
Vagy tartja magát, vagy nem. Engem is kirúgtak, mert leszrtam.mióta nem culáger vagyok, jól érzem magam.
Már bocsánat, de hol dolgoztok ti, hogy a főnök szemet huny a munkahelyi piálás/italos állapot felett? A mai világban?! Azt gondoltam, már mindenhol páros lábbal rúgják ki az ilyeneket, akármilyen jó fej, és nem a szag miatt.
Csak kíváncsiságból kérdezem, priviben is válaszolhatsz. Nem vagyok ellenőr:-)
Ó, rengeteget beszéltem már vele, személyesen, telefonon, mindenhogy.
N
Nah.... leültettem.
Azt mondta, ne foglalkozzak vele, és otthagyott.
Én jóban vagyok hasonló kollégával a mai napig is, többször megmondtam neki a magamét. Eredmény: falra hányt borsó.
Ablaknyitáson kívül nem sokat tehetsz, tapasztalatból mondom.
Átfedőleg azonos témán dolgoztunk, rendszeresen sík részegen jötte be 8 helyett 10-12-re. Sokszor hétfőre szabadságot kért, mert mindig akkorra lett beteg.
Bűzlött a cigitől, a piától. Kis ideig úgy tett, mint aki dolgozik, aztán rábukott az asztalra. Minden főnök látta, tudta. A fejmosásra mindig az volt a válasza: ja, ja, ja, igazatok van. Minden ment tovább. S még ő csodálkozott, hogy nem foglalkoztatták tovább, amikor eljött a nyugdíjaztatása. Meg hogy nem tudok neki segíteni álláskeresésben.
Te szeretnéd, ha valami miatt nagyon padlóra kerülnél és így bánnának veled? Függetlenül attól, hogy addig esetleg jó munkaerő, jó kolléga voltál?
Nem biztos, hogy belerúgni kell, lehet, hogy elég a segítő beszélgetés.
Ha jó viszonyban vagytok, szerintem négyszemközt beszélj vele.
Kérdezz rá, hogyan birkózik meg az édesanyja halálával és innen vezesd át a beszélgetést abba, hogy aggódsz érte, mert érzékelhető, hogy iszik, már más is érzi a szagát, stb, stb.
Megalázni nem kell, de azért ezt mielőbb jó tisztázni vele.
Jö viszonyban vagyunk.
Ha rosszban lennék, könnyebben tudnek szólni. :)
Jól emlékszel.
Nagyon zavar. Mindjárt felfújom magam, és szólok neki. Bár tartok tőle, hogy olyasmit fog mondani, hogy pl. az anyák napja miatt volt rosszkedvű, és azért ivott.
De minden hétvégén piál.
Ha hullarészegen jönne be, akkor sem baxnák ki, mert szereti mindenki ettől függetlenül.
Én nem bírom, nem őt, hanem a szagot.
További ajánlott fórumok:
- Őrült vágyat érzek a kollegám iránt, és érzem az ő részéről is!Nem tudom mit tegyek..
- Rossz csoport feladatát írta a gyerek, erre elégtelent kapott
- Az megalázás, ha egy diplomásra olyan munkakört bíznak, amit előtte egy 8 általánost végzett feladata volt?
- Mit tennétek ebben a szituációban? Nagyon tetszik az egyik kollégám.
- Kellene nekem egy é-betűvel kezdődő gyümölcs, lányom házi feladatához!
- Hogyan kerülhetném el, hogy szerelmes legyek a kollegámba?