Bosszantó... (beszélgetés)
Hát...én mindig egyedül voltam...De...Ez azért van,mert ő meg sokat dolgozik...Szerintem ettől többet csak az orvosok nincsenek otthon...:DDD
Ő vendéglátós,így se hétvége,se anyámkínja nincs már hosszú-hosszú évek óta.Na,erről nem ő tehet.Ezért mondtam,hogy már az is elég lenne,ha...kicsit odafigyelne dolgokra.Hazajön: 10 perc és merő kupi a szoba,összeszemetelve a konyha,stb...Ez idedobva,az odadobva,morzsahegyek...:SSSS
Nagyon merev,nem formálható.Kettőt tud: megsértődni,meg úgy maradni,ahogy van.Ez nem oké...:S
nem akarok senki bántani, de egy kicsit mi anyák mindent a vállunkra veszünk, mert azt gondoljuk igy természetes. Részben igen , de ez most más tészta...:O)
És aztán sirunk, hogy minden a mi vállunkon van, és nehéz...tessék megosztani. Tudom amig pici a gyerek addig mindent mi csinálunk, de aztán lehet, bevonni a dolgokba...
:D
bizony! én is voltam így, nem is kevésszer, amikor még a nagyok itthon laktak.
csináltam-csináltam, meg sem látszott.
hát ha ti így, akkor én is így!
- Anszi, mosol?
- Aha!
- Akkor enyimet is!
- Miért, nem tudod a mosógépet beetetni?
- De.
- Akkor lehet nekilátni!
- Anszi, elfogyott a tiszta tányér!
- Nekem van. Amit használtunk elmostam.
- Te eldugtad????????
- Talált, süllyedt!
- Anszi, mászik a szemét!
- Legalább nem unatkozik egy helyen! :)
valahogy így, aztán megszokták, beleszoktak... egyiket sem kényeztettem el, meg is állnak a saját lábukon kőkeményen. :)
Biztos a suli, tanulás, gyerekek, háztartás...stb fáradt vagy!
:O) Néha mindenki besokallhat egy kicsit:O))) .,) ez kacsintás akar lenni...
nekem a kritikusom. :)
minden képembe-írásomba beleveri az orrát. :)
bezzeg ha róla írok, vagy neki, akkor aztán nagyon büszke! láttam én már bőgni felolvasóesten, amikor a meglepetés-versemet elkezdtem mondani, csak neki, csak bele a szemébe. na, ezen most én is elérzékenyültem. :)
Ja és mindig azt mondtam: munkakapcsolat soha!!!:O)
Nagy leckét kaptam abből, hogy: Soha ne mondd soha!
Abszolút nem önző, a világ legkedvesebb legédesebb pasija!:O)))
:DDD
Nem semmi!
Egyébként nekem mindegyik párom fiatalabb volt nálam (valahogy nem jövök ki a velem egykorúakkal, vagy idősebbekkel). Exem pl. 14 évvel. Vele is mindent együtt házimunkáztunk. Még most is összejárunk, közös az összes haverunk (motorosok, jó emberek :D), én párral, ő párral+már gyerekkel.
Egy másik fórumon volt valami vita, hogy a fiatalabb férfiak mennyire felelőtlenek, önzők az ágyban, bezzeg az idősebbek...
Én ezt azért megcáfolnám, már csak a tapasztalat miatt is. :D
Köszönöm kérdésed, én nagyon jól bírom. :)
Meg is őrülnék, ha ülne a fotelben, kérdezgetné hol a zoknija, és hogy ma este mi lesz a vacsora. :)
Tessék kreatívnak lenni! Semmit nem dugok el, minden ott van a helyén, vagy ahová ő tette. Kaja a hűtőben, vagy a konyhában. Ha valamit szerelget, tessék összepakolni, én úgysem csinálom meg. :) Nagyon türelmes tudok lenni ilyen helyzetben és átlépni felette. Akkor már vigyorog és nekiáll rendet tenni. :D
Az egész lakásban pedig nincs semmiféle titkosos helyiség, ahová bármit is el tudnék rejtegetni. :)
Nem jön ki, sőt sokkal éretebbnek érzem. Soha nem gondoltam volna , hogy egyszer fiatalabb párom lesz. De soha ne mond, hogy soha!:O)
Azt érzem a másik felem, tényleg nem számit a kor.
Persze...tök feküdt...19 évesen egy 25 évessel...:DDD És állati jó képű volt,meg romantikus,meg minden...Csak most,hogy suliba kezdtem járni,nagyon kijönnek a hinyosságok,amik az előtte levő években nem,mert hogy nagyon ráértem csak házimunkázni,gyerekezni...:S
És ez baj,mert a suli,a leendő munkám a második szerelmem.Ja nem...A 3.,mert a gyerekek is vannak!:D