Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Borsós egytál recept

Borsós egytál recept

A Borsós egytál hozzávalói:
1 kg zöldborsó
1 konzerv kukorica
30 dkg zöldbab
2 paradicsom
1 leveskocka
1 fej vöröshagyma
olaj

bors


A Borsós egytál elkészítési módja:
A megtisztított zöldbabot feldaraboljuk és sós vízben előfőzzük. Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a kifejtett zöldborsót. Bármilyen leveskockával ízesített vízzel felengedve 10 percig pároljuk. Hozzáadjuk a lecsöpögtetett babot, a lehéjazott, feldarabolt paradicsomot és puhára pároljuk. Végül leve nélkül beleöntjük a kukoricát. Frissen vágott petrezselyemmel meghintve tálaljuk.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A borsós egytál elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook