Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Karfiolos-sonkás pulykamell recept

Karfiolos-sonkás pulykamell recept

A Karfiolos-sonkás pulykamell hozzávalói:
40 dkg pulykamell
50 dkg karfiol
15 dkg reszelt sajt
2 dl tejszín
8 szelet sonka

bors
szárnyas fűszerkeverék


A Karfiolos-sonkás pulykamell elkészítési módja:
A karfiolt rózsáira szedjük, egy jénait kivajazunk, és a karfiollal beterítjük az alját. A húst ízlés szerint fűszerezzük és egymás mellé ráfektetjük a karfiolra, majd a húsra a sonka szeleteket. A tejszínt ráöntjük a sonkára, a tetejére rászórjuk a reszelt sajtot és lefedjük a jénait. Ezután kb 30-40 percig pároljuk, majd tető nélkül egy kicsit megpirítjuk a tetejét.


Kategória: Egytálételek receptjei


A karfiolos-sonkás pulykamell elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook