Bojkottra hívnak a multik ellen (beszélgetés)
Aztan lehetne megint kezdeni a sirast, hogy draga a kisbolt.
:D
Ezt már csak azért is hülyeségnek tartom, mert akkor mi van a többi multival, akik ugyan fejet hajtottak a különadó felett, de a jó kis kizsákmányoló, embert nem figyelembe vevő (itt most az ottani munkavállalókra gondolok főként) üzletpolitikájukkal vígan dolgozhatnak háborítatlanul tovább mert fizettek. :)
Mindamellett aki azt mondja, hogy inkább veszi a drágát, mert nem ad a multiknak, de akkor ezek szerint van miből, ezáltal megeshet hogy őt is megillet(het)i a különadó? ;)
na jó kicsit kifacsart gondolatmenet de remélem érthető :)
Aki ismeri a CBA tulajdonosi körét, az most dől a röhögéstől..Ők és a fasizmus támogatása.
(egyébként a Penny Német:))
- Mert mit adtak nekünk a rómaiak? Semmit!
-- Csatornahálózatot!
-- Na jó, persze. Csatornát, igen. De a csatornát leszámítva mit adtak nekünk a rómaiak, semmit!
--Utakat.
-- Na jó, na jó. A csatornán meg az utakon kívül mit adtak nekünk a rómaiak, semmit! Semmit nem adtak nekünk a rómaiak!
-- Közoktatást.
-- Vízvezetéket is.
Négyen-öten sorolják innen is, onnan is:
-- Munkát, fürdőket, stb stb.
-- Na jó, na jó. De a csatornán, az utakon, a közoktatáson, a vízvezetékeken, a munkahelyeken, a fürdőkön kívül mit adtak nekünk a rómaiak? Semmit!
További kellemes bojkottálást:))))
Hát ezaz. Ha olyan fizetéseket osztogatnának mindenkinek, mint sok politikusnak, akik ezt a dolgot elindították, akkor nekem tök mindegy lenne, hogy mennyiért veszem a tejfölt, a kenyeret vagy akármit.
EZZEL nem fognak eredményt elérni.
Különben is, ha az ember lelkiismereti kérdést csinálna minden egyes vásárlásából, akkor jóformán sehol nem vásárolhatna. Egyik helyen azért nem, mert nem magyar, a másik helyen azért nem, mert talán a termékeket nem környezetkímélően állítják elő, a harmadik helyen azért nem, mert állatokon kísérleteznek, és még sorolhatnám.
"Minden CBA-ban elköltött forint a szélsőjobboldal zsebébe megy. Ha támogatod a CBA-t, támogatod a fasizmust!"
Ekkora hülyeséget! :D Most találtam egy oldalon hozzászólásként, hasonló témánál.
Azért vicces az E.on-t belevenni ebbe. Tán vágjam el a vezetékeket? Vagy bontsak szerződést, végül is kinek kell manapság áram? Mondjuk a bugyrom tele van az E.on-nal, de leginkább egy számlázásos malőr miatt, más gondom nincs velük.
A Sparban pedig ezek után is fogok vásárolni, mert 1. amiket szoktam venni, azok ott a legolcsóbbak, ha drágábban venném őket, akkor hónap végére már nem jutna semmire 2. szeretek ott vásárolni, mert viszonylag jó a választék. Kész passz. Amelyik politikusnak vagy más bojkottálónak ez nem tetszik, az legyen már olyan jó, és fizesse ki nekem a különbözetet, ha máshol vásárolom meg azt, amit szoktam.
Én is az egyikben dolgozom.... és rajtam kívül még milyen sokan...Örülök annak, ha valaki megteheti hogy válogasson a boltok közűl, és pusztán a színük alapján döntsön, mert az árak nem számítanak. De nagy többségünknek igen...és szerintem ebből mi vagyunk többen...A lakásunk alatt lévő kisboltban vásároltam a napokban. 2 tökmagos zsemle, fél liter kakaó... 485 Ft. ????
Elgondolkoztam kicsit...
A Lidl német és bár vannak zsidó de nem kóser bolt :D
apropó.. hallottam már azt is hogy kóser boltban volt valami disznós cucc de "kóserosítva" lett... nem tudom hogy igaz-e nem állítom lehet csak kitaláció de nem elképzelhetetlen. rafkós egy banda :)
Kivételesen most ebben a 13-ban nem sok élelmiszert is árusító multi van benne.
De én is oda megyek vásárolni ahol olcsóbban megveszem a terméket,nálunk ez nagyon fontos szempont.A közelünkben lévő kisboltok árait egyszerűen nem tudom megfizetni.Ők meg megveszik a multiból és háromszoros áron akarják eladni nekünk.
Szívem szerint mondanám, hogy nem vásárolok multiknál. De sajnos a szükség nagy úr.
Mert a kisboltok rendszerint sokkal drágábbak, mint a multik. És a szegény ember mit csináljon? haljon éhen?
Muszáj ott vásárolni ahol a legolcsóbb, különben éhen maradunk...
További ajánlott fórumok:
- Alkalmatlan vagyok a multik által elvárt munkastílusra.Az...
- Mit tennétek, ha csak a férjeteket családi hívnák rendezvényre?
- Fertőzött zöldségek/gyümölcsök. Naponta mást hallani. Te veszel még multiknál?
- Ha korábban rendőrségi kihallgatás nem volt, akkor valószínű, hogy tanúként hívnak be?
- Szerintetek ha valakihez mentőt hívnak egy otthonban, ott szabad hagyni, amíg a mentő megérkezik?
- Ha a mikróba tett telód megszólal ha hívnak tényleg rossz a mikród szigetelése?