Bimbóvédő krémben melyik a jó? (beszélgetés)
A DM-es tényleg nagyon jó és tényleg ajánlott használni,mert nagyon el tud ám durvulni az a csöpp bébi a cickón,el tudja intézni rendesen!
Szóval HASZNÁLD MINÍG,nagyon sokat segít!!!
Helló!
Az én védőnőm a Bepantent ajánlotta, mert nem kell lemosni szoptatás előtt. A szülészeten is azt adtak.
Üdv.
Szia!
Én nem használtam "hivatalos" bimbóvédő krémet. Nekem nagyon érzékeny volt a mellem, még a szeretkezéskor is inkább kellenetlen volt a mellbimbóm érintése, mint izgató. Ezért jó előre készültem a szoptatásra, utánajártam a kérdésnek. Doulám szoptatási tanácsadó, bíztam benne és a tanácsait követtem. Tudomásul vette, hogy nagy csodák nincsenek, a mellbimbómnak meg kell edzsődnie. Antibakteriális hatásának köszönhetően az anyatej a legoptimálisabb és valljuk be a legkézenfekvőbb szer a bimbó védelmére. Amikor pedig úgy éreztem, hogy ez a kezelés nem elég, akkor szoptatás után, mikor már rászáradt az a néhány csepp tej, bekentem egész vékonyan gyógyszertári körömvirágkrémmel. Ez a következő szoptatásig szépen beszívódott, ami esetleg maradt volna rajta, azt a baba nyugodtan leszopogathatta volna. persze ehhez hozzátartozik, hogy két óránál gyakrabban nem szoptattam, mert a babám hasfájós volt és ezen csak rontott volna a túl gyakori szoptatás.
Jó bő lére eresztettem a dolgot, de szívügyem a kérdés :)
Szép szülét kívánok neked és kiartást szoptatáshoz (mert azért azt be kell vallani, hogy kell hozzá némi eltökéltség, de megéri!
Üdv: Éva
én avent-eset használta, azt nem kell lemosni, de nem igazán vált be.ja, és jó drága.
1 hétig kentem.
Üdv mindenkinek. Az lenne a kérdésem, főleg aki már használt, hogy melyik bimbóvédőkrém a jó, valamiet mindenképp szeretnék venni, de elég tanácstalan vagyok mert elég sokfélét találtam.
Segítségeteket előre is köszönöm!
35 hetes kismama.
További ajánlott fórumok:
- Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban?
- Mi a kedvenc...és mi a legkevésbé, vagy melyiket választod a kettő közül?
- Mi a kedvenc szavad, melyik szó tetszik?Írd le, mindíg csak egyesével:))))
- Szerinted melyik az igaz vallás?
- A hét melyik napján szültél?
- Hogyan szoktassam le 10 napos babámat a bimbóvédőről?