Hoxa klub - amely nyitott mindenki számára (beszélgetés)
Szia Inga!
Nekem elegnlenne kb 25 fok, nagyon meleg nem kell ha lehet válogatni:)))
Most itt mar süt a nap biztos meleg lesz!!
Szia Mildi!
Jó munkat neked igen neha elkélne a segitség.tegnap a parom szöllöt kaccsolt, en kapaltam a nagyfiam füvetnyirt a lanyom muskatlikat locsolt!!!
A ruhaim amik tegnap 2-szer lettek kimosva mar szarazak!!
Szervusztok!
Szép jó reggelt mindenkinek!
Legyen szép napotok!
Ma úgy nézem, akinek kell, ragyogó napsütést tudok küldeni, szóljatok és indítom!
Jó reggelt!
Tegnap du.a kertbe voltunk kapalas, fünyirás es fel 7-kor zuhi a nyakunkba, teljes gözzel haza az erkelyen a mosott ruhák egy kicsit megáztak, nagyon nagy esö volt jó vissza is hült a levegö!
Ja Inga Köszi az esöt megkaptuk!
Most reggel itt 18 fok van most hallatam a rádióban hogy mara 32 fokot mondott!!!!
Hat melegszik rendessen az biztos!
Szep napot mindenkinek!
Sziasztok!Szép estét mindenkinek!
Hamarosan kezdődik a VB fináléja.
Németország-Argentina között dől el a VB cím.
Akit érdekel ,annak jó szurkolást kívánok.
Utána pedig, jó éjszakát!
Szia Ildi!
Örülök, hogy benéztél hozzánk, remélem jól fogod érezni magad itt közöttünk.
Jó! Küldök fénypostával, mit szólsz hozzá???
Most az jutott eszembe, hogy mifelénk azt mondjuk (itt közel a keleti határhoz!), hogy mi nem tudunk le-ejteni semmit, mert röptében viszik!!!
Nálatok pedig még az eső is leeshet nyugodtan!!... már amikor esni van kedve! :)))
Sziasztok!Na meg volt az ebed es a du.szieszta is:)))
Itt 28 fok van megyünk a kertbe füvet vagni!!!
Inga ha lehet küldjel erre is egy kis esöt!!!
En ma gyorsan palacsintát sütöttem nasinak:))
A parom azt szokta mondani amikor esik, hogy haggyuk esni!!!
Szep napot Mindenkinek!!
Nálunk húsdaráló van hasonló:
elől bemegy a disznó, hátul kijön a kolbász!!!!
Itt most percek alatt besötétedett, már esik az eső, ha begorombul és dörög-villámlik esetleg, akkor én pánik-szerűen kotrok és kapcsolom ki a gépemet. Ha elmegy az égi-háború, majd jövök vissza!!
Addig is...
egy másik fórumon olvastam délutáni csemegének a "Tökropogós"-ról. Rákerestem a net-en, valóban jó kis nasi, vagy leves utáni csemege.
Most a fehér tök kivételesen nálunk is olcsó, érdemes lenne kipróbálni!!!
Állandóan nasizik a kecskéd???
Mint a nyuszik: azok is örökké rágnak!
De azért aranyos lehet!
A krumpli nálunk is 170-180, a tojás viszont (ezt nem értem!) egy 10 db-os dobozzal akkor 42/db, ha doboz nélkül (mert vagy viszel dobozt, vagy zacsiban kéred) akkor 35/db. Tíz db-nál már a doboz miatt felszámolt különbség 70 Ft!!!!
Én ma a csillagtököt csak nem csinálom meg. Kivettem a fagyóból a zúza-pörköltet, van tegnapról nokedli-maradék, az jó hozzá.
Uzsira-vacsira csinálok egy kis fogyókúrás nyalánkságot:
2 alma + egy db-ka uborka felkockázva, + 4 db. főtt tojás szintén kockára, az egészet leönteni egy dobozka joghurt/kefír (aki nem fogyózok tartármártás). Ezzel a mennyiséggel 1 db. 1 literes jénai van tele. 3-4 órát álljon a hűtőben! Imádom d.u.-este nyalakodni belőle.
Szia Inga!
Nalunk is az öszibari 390.-ft, en a rantott csirke mellé ubi salatat csinaltam mar hülik a hütöbe!
Tojast 32.-ft vettem.
Krumplit 180.-ft kilója!mar fözöm is mert a parom 12 óraig melozik addigra megcsinálom az ebedét!!!
Szevasztok!
Nem mentem csak a kispiacig, szétnéztem, semmi különös, tele van virágárussal, száraztészta-árussal. A többi ilyenkor a nagy piacon árul.
Zöldségesnél vettem egy csokor petrezselymet, pár szem almát + uborkát (nyersen) + főzök tojást = joghurttal vagy kefírrel (esetleg tartárral) leöntve fincsi hideg nyalánkság uzsonnára, aki nem akar sütit majszolni!!!
Most közelebbről megnéztem: sárga barack, őszi barack a leggyengébb minőség 390-420, almát vettem 200-ért, görögdinnye 160, uborka 290, fehér tök 200, zöldbab 598.- !!!!
Sziasztok!
En mar 6 óra ota fözök mar megjartam a piacot, a husleves mar földögél most csiga tészta lesz hozzá!!
Itt mar 20 fok van mar száradnak a kimosott ruhak az erkélyjen!
Jó munkat Nektek, majd meg jelentkezek!!
Pá pá!!
Sziasztok Mindenkinek!
Ma ha minden igaznak látszik,végre elállt az eső.
Süt a nap,remélem jó időnk lesz.
Én már voltam a piacon,most már főzni kezdek.
További szép napot Nektek:)
Szevasztok!
Jó reggelt, szép napot kívánok mindenkinek! Itt most ragyogóan süt a nap. Csak beköszönök, lemegyek a piacra, majd jövök vissza!
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Játék: Mindenki Dominója!
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Más is tapasztalja, hogy meg kell szakítania mindenkivel a kapcsolatot, mert csak akkor jó mások számára, amikor nincs más?
- Ha felfüggesztem facebook fiókom, akkor láthatatlan leszek mindenki számára, és a bejegyzéseim is törlődnek?