Hoxa klub - amely nyitott mindenki számára (beszélgetés)
Hát tudod mindennek megvan az előnye is ,meg a hátránya is.....
Valamikor én is keltem fél 5 kor is, több mint 14 évig és az ugy belerögződik az emberbe,hogy később amikor már nem kellett olyan korán kelnem, akkortájt mindig felébredtem megnéztem az órát és visszaaludtam mert még álmos voltam.
Sziasztok!
Nos itt az eső azóta is esik,hol lassabban ,hol pedig intenzívebben.
A munkába már nagyjából belerázkódtam.Nem könnyű,mert rengeteg változás van,de folyamatosan
belejövök.26 évig csináltam ,ugy hogy az alapok megvannak.Egyedül az fárasztó hogy viszonylag korán kelek /ráadásul későn fekszek./mert ugye már 2 éve akkor kelek amikor én akarok.A magam ura vagyok,és ha fáradtabban ébredtem akkor még visszahúzódtam az ágyikómba.Most pedig 5.30-kor fel szoktam kelni.Ezt megérzem....,de annyit segítek magamon,hogy ilyenkor ebéd után sziesztázok.Nem hajt a tatár,a munka meg megvár....
Köszi!
Éjjel 2-re ide is ért az eső! Tisztességgel esett, verte a redőnyt, arra ébredtem.
Nagyon jól felfrissült a levegő, igaz, hogy más ismét süt a nap ezerrel, de végülis most van a nyár!
Mi újság nálatok?
Nem is mondtad még, hogyan sikerült vissza szoknod a munkába??? Berázódtál már?
Na megjöttem a dm-böl felemeltek a libero pelus árát eddig 66 darabot 5200.-ft vettem most 5700.-ft!!de kell es muszaly venni!!!
Itt sajnos nincs esö, de valamit lehült mert 23 gok van es fujdogál a szél!!!
A duna elhuzta!!!
Na lassan vacsi!!!
Fūrdés pakolás, holnap pest!!
A picim böli, a párom melo!!!
Szia!
Hát mi hozzánk is közel a Tisza,de most ide nagyon jól jött.
Hátha kaptok még TI is belőle....és felfrissültök.
Inga most én küldöm Nektek.....
Örülhettek!
Mondom, valaki útközben "lenyúlta" a mi esőnket!!!
Már 100 ágra süt a nap, fülledt a levegő, beszélgetnek a madarak, csodálnám, ha itt ma még eső lenne!
Egyébként az "öregek" azt mondták, ezen a vidéken azért esik ritkán az eső, mert a Tisza lehúzza a felhőkből a vizet, és mire átérnek fölötte, akkor nincs is már bennük igazán víz.
De állítólag itt a közelben vannak egész nagy barackos-ültetvények, a vihar-jégverés stb. ellen ilyen felhő-oszlató akármiket lőnek ki, ... én még ezt is el tudom képzelni...
Szia!
Köszi akkor NEKED.....Nagyon jól tetted,mert már idegesítő volt....
Sziasztok!
Végre ide is megérkezett az eső,Először nagy vihar volt,égzengés,villámlás közepette,majd utána hatalmas zivatar,de hál istennek jég nem volt.Még mindig zeng és átment csendes esőbe ami nagyon kellett már.Hogy írtátok máfelé már volt eső csak reménykedtem hátha ide is ,ideér....és ideért:)
Most nagyon jó a levegő,de iszonyat fülledt volt.
A locsolás felfüggesztve....jó hogy levágtuk tegnap a füvet.Jól jött rá az eső.
:)))
Ez jó! Sok víz van = halat kell enni!
Szárazság van = marhapörköltet (nincs neki fű, amit legelhetne)
:)))
Majd gondolok rátok, nagyon vigyázzatok magatokra!
Ha majd hazaértetek, és odáig jutsz, dobj egy jelet, hogy minden oké! És persze pihenjetek is utána, gondolom fárasztó napotok lesz!
Sziasztok!
Na ittvege az esönek, a fak alatt semmi sincs!
Mar süt a nap és füledt meleg van
Reggel ota faj a bogyom!!!
Most elsétálok a dm-be pelust venni!
Este idöbe megyek aludni, mert reggel fel 5 kelek mert pestre megyünk a nagyfiammal(bencével).este meg szendvicset is kell készitenem!!
Nem tudom, akinek messzire ér el a keze...
Itt már a szél sem fúj, az eső sem csepereg, maradt a távoli dörgések hangja, és a sötétség...
... látod, a sötétség, kívül-belül... már villanyt is gyújtottam! :)))
Most eszembe jutott, a tv-ben láttam: értékbecsüs megnézi az ékszert amit vittek neki, majd a szakvélemény: ez olyan hamis, mint a politikus mosolya!!!
Jó szöveg! :)))
Dehogynem, én szoktam mondani, egy-egy okos megszólalásra, hogy: mennyi ész, és mind a másé!!!
Olyankor tisztességgel irígy is vagyok, hogy valami egyszerű-nagyszerű ötlet nem nekem jutott eszembe! :))
Köszi az esőfelhőket, nem tudom eljutnak-e idáig, vagy út közben "valaki ezt is lenyúlja", mint szomszéd kertjéből a paradicsomot???
Ha vízelvezető árkot kell készítened, akkor nálatok dézsából öntik.... felénk pedig cseppekben mérik... látjátok, jól mondják: nincs igazság a földön!!
Ha igazságosan elosztották volna az égiek, akkor most neked sem kellene árkot ásnod, és mi sem csak úgy bámulnánk kifelé a két szemünkkel a lyukon...
Majd látjuk... tudjátok, a vak is ezt mondta!
Itt is beborult, elég nagy széllel, egy kicsit esik-esett, de csak módjával. A fák lombjai alatt a járdák szárazak maradtak.
Még hallani hogy dörög, de valójában eddig csak a sötétség az igazi, a levegő eléggé fülledt, nem csökkent a hőfok!
Majd látjuk mi lesz belőle!
Na meg volt az ebéd !Itt a vihar dörög villamlik egy pár szem esö esett visszahült 22 fokra igy maradjon a szél fuj elég viharossan!!
A szél nem kéne de a lehülés isteni:))))
Biztos ki probálom amit irtál Inga!!!!
Csütörtökön meg probálom az bizti!!
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Játék: Mindenki Dominója!
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Más is tapasztalja, hogy meg kell szakítania mindenkivel a kapcsolatot, mert csak akkor jó mások számára, amikor nincs más?
- Ha felfüggesztem facebook fiókom, akkor láthatatlan leszek mindenki számára, és a bejegyzéseim is törlődnek?