Hoxa klub - amely nyitott mindenki számára (beszélgetés)
Na még egyszer....
Szia Holly:)
Ma már sokkal jobb idő lett, mint tegnap volt így lehet napozni...délután majd én is fogok,de most takarításban leszek...
Addig is küldök neked egy ilyen jó kis fotót...:)
Szia!☺
Én bikiniben👙kertészkedem. Utána még egy kicsit napozni is kifekszem.🌞 Szépen le is szoktam barnulni.☺
Sziasztok:)
Jó reggelt és szép hétvégét mindenkinek!
Szép estét...
Az enyém a lentebb emlitett okok miatt bosszús lett.
Elbirom kepzelni.mert én most hasonló jellegû munkát vegzek.hogy parkositok...Olyan kemény a fõld.hogy csákánnyal fellazitom és utána lapátolom ki.
A fûcsomokat kidobalom szikkadni és majd még leveregetem róla a fõldet.es megy vissza a tetthelyre...
Gondolkodom én is hogy venni kellene hátra a kertbe.mert végūl is elég igénytelen szôlô fajta...
Én ertek a metszéshez is éd a tõbbi szôlôvel kapcsolatos munkához is...
És finom belôle a must és a bor is...
Apukám mindig tett el egy 2o literes ūvegbe mustot annak idején...Nagyon finom volt
.
Elment a net.a tv.a telefon .már be is jelentettūk a Tcomnak a hibát...
Ezert sz.. hogy egyūtt van minden.mert ha elmegy semmi sincs.
Most a mobil telefonrôl irok .a mobil internet meg eppen múkodik..
én meg a szomszédból kaptam sokat,nem ehették valami miatt,már nagyon idősek,
szinte az egészet én szedtem le,hogy nemenjen tönkre,
itt ma nem volt olyan meleg, vagy csak nagyon fáradt vagyok,azért fáztam,
a festéstől kicsit elfáradtam,most pár napig pihenek aztán folytatom,
Még volt hogy télen is ettük,mert leszedtük amikor a fagy jött és utána még lehetett csipegetni belőle...
Anyukáméknak szép nagy fürtök voltak,és leszedték kis vesszővel együtt,hogy minél tovább éljen...
Itt szinte égetett a nap,pláne ha szélvédett helyen voltam.
Kint ebédeltem és szabályosan égette a hátam a nap, a pólón keresztül is.
Hát hogyne lenne,elbírom képzelni,pláne ha még valami fű is nőtt rajta,annak meg a bojtos gyökérzete ugyancsak kapaszkodik...
Engem meg ez a sárga virág őrjit meg,vettem direkt olyan permetszert ami a fűből öli ki a gyomot...
Mind a kettő gyümölcsként is finom,lekvárnak sem lehet rossz...
Én imádom az otello szőlőt...,és ráadásul nagyon egészséges a piros színe miatt...rengeteg antioxidánst tartalmaz...
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Játék: Mindenki Dominója!
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Más is tapasztalja, hogy meg kell szakítania mindenkivel a kapcsolatot, mert csak akkor jó mások számára, amikor nincs más?
- Ha felfüggesztem facebook fiókom, akkor láthatatlan leszek mindenki számára, és a bejegyzéseim is törlődnek?