Hoxa klub - amely nyitott mindenki számára (beszélgetés)
A 7. kerület azért sokkal jobb.
Évi a 7-ik kerületben lakik,de úgy vigyáz rá mint a sajátjára,fiú lakótársa van,
a főbérlővel legalább 1-éve nem találkoztak,
meg van a bizalom mind a kettő oldalról,
Régen jó környék volt, a ház tele nyugdíjasokkal. Olyan igazi szocreál nyugdíjasok, akik végig melózták az életüket. Aztán ők kihaltak. És betelepítették a házat "rászorulókkal". Két személyes lakásokban laknak öten-tízen. A munkát mint olyat nem ismerik. A mások cuccaira hajtanak. Hol börtönben vannak, hol otthon. Meséljek még? Ha tulajdonjog lenne, akkor sem akarnék senkinek olyan rosszat, hogy ott lakjon...
az enyém nagyobb volt.de teljesen lelakták,amit lehetett elloptak,a XIII.kerületben volt.talán,ha egy birkózó a tulaj,akivel nem lehet szívózni.pedig ott el lehettem volna.aztán ki tudja?
annyira lepukkant helyen van?
Nem adtam ki. Önkormányzati, élet végéig szóló bérleti jog. Egyébként nagyon ráfizetnék, ha kiadnám. Mert aki ott lakást venne ki, az nemhogy bérleti díjat nem fizetne, hanem rezsit sem. Egyébként két év múlva bontják a házat, akkor talán lesz egy kis lelépési pénz. 25m2 az egész
üresen van,? nem adtad ki?
Hát mi ma voltunk a IX. kerületi kicsi lakásomat ellenőrizni. Ne tudd meg, hogy lepattant a környék meg a lakók, mióta eljöttem onnan. (Kb. négy éve)Inkább a híd alá mennék lakni, mint oda vissza...
ezek mindent megengedhetnek maguknak,
mocsok egy népség,
ismerek köztük néhány rendeset,de ritka mint a fehér holló,
bár adott körülmények között,belőle is kitörne a ,,,jó nevelés,,,
Külön csoport külön törvényekkel Piroska. Köztük éltem több, mint egy évtizedik. Tudnék mesélni...
kedden történt a Spárbam,
ott árulja a barátnőm a sorsjegyet 8-hete kórházban van a férje ,szivbillenytű, műtétje volt,
kivan rendesen,
odajön egy kikent-kifent nem idén barnult nőci,
mondja a barátnőmnek,hogy tudja-e hogy ez az ördög játéka ,a Jóisten nem nézi jószemmel,
jó majd elmegy ,nem szóltunk semmit,
csak mondja a magáét,
-mondom,nem kell venni ellehet menni,
na erre nekem esik ,hogy nekem mi közöm hozzá nem hozzám szólt,
-mondom, a barátnőmet cseszegeteg b,,,meg,
erre ,kiforditom a beledet ,mondja nekem,meg majd odakint megvár,
mondom nyugodtan,
integet ,hogy menjek ki,
mondom rendőrt hivok ha nem takarodsz el,
na közben előkerült a biztonságiőr,igy aztán eltakarodott,
úgyhogy én már nemvagyok meglepődve semmin sem,
megérett a világ a pusztulásra,
szerintem is.jó embert keresünk.talán találnák is pár jót,bár az is relatív,hogy ki a jó.én nem ártok senkinek,ha tehetem segítek,tehát engem sem bántson senki.mindig bosszant mikor a tévében hallom,hát szegényt agyoncsapták,pedig mindenkivel milyen barátságos,kedves volt.tehát aki egy mogorva öregasszony,azt agyon lehet csapni?
megérett a Föld a pusztulásra,
jó felé halad az emberiség.
Mai történet: Sok mindent láttam már az utakon, de olyat, amilyet ma reggel, még nem. Helyszín: Budapest VIII. és IX. kerület határa. A Kőbányai út és a Hungária Körút kereszteződése. Mi a belső sávban haladtunk a Hungária körúton a férjemmel. Pirosat kaptunk. Minden napos esemény. Mellettünk, a külső sávban egy teherautó, előtte egy személyautó úrvezetővel. Ők is pirosat kaptak, természetesen megálltak. Eddig semmi rendkívüli. Ám a megállás pillanata után, egy nagy dromedár férfi – a sofőr – kiugrik a teherautóból, egy viperával -fegyverrel - a kezében. Szerintem ősembernek képzelte magát, aki bunkós bottal rohangál. Kinyitja a viperát, majd odamegy az előtte álló autóshoz, aki szintén kiszáll. Most már két dromedárunk is van / volt. És elkezdenek dulakodni. A Hungária körút kellős közepén, piros lámpánál. Nagy összeakadás nem volt, de akkor is megdöbbentett a látvány. Reggel fél hétkor bunyó Budapest egyik legforgalmasabb főutjának a közepén. Utána még a személyautós egy kicsit szívózott a teherautóssal, mert csak fáziskéséssel vágódott ki a zöld jelzéskor az autójával, feltartva ezzel több száz reggel munkába sietőt. Az eszem meg áll. Fényes nappal. Két szekrény bunyózik az út kellős közepén. Hol élünk? Hányadik században?
Hát a lábam körül nem lehet, mert dolgozóban vagyok. (Iroda - Budapest) Szederke otthon van, Lacikán. Jó is lenne, ha itt lenne. Feldobná a társaságot.
Jo reggelt Szederke!
Hogy van a dijnyertes aprokad?
ott van a labad korul? vagy kint szaladgal?
Kellemes napot nektek és szép időt!
Kellemes pihizest!
Have a good time!
szia dodi es mindenki aki kesobb feljon ide!legyen szep napotok!
Sleeping is a waste of time
de azert aludni is kell Neha.tudom sok pasi beeri 3-4 ora alvassal.en nem,en szeretem huzni a lobort!
Bekepzelem magamnak, hogy a Britt birodalomban vagyok, ahol soha sem mehu le a nap...
ez szepen hangzik,talan holidayra vagy vegleg?
szia!micsoda kedves meglepetes,hogy te ebben az idopontban itt vagy!
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Játék: Mindenki Dominója!
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Más is tapasztalja, hogy meg kell szakítania mindenkivel a kapcsolatot, mert csak akkor jó mások számára, amikor nincs más?
- Ha felfüggesztem facebook fiókom, akkor láthatatlan leszek mindenki számára, és a bejegyzéseim is törlődnek?