Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
jóóó,fogjuk rá:D
De komolyan,sosem lehet tudni.Nem véletlen,hogy erre is használják,szóval...meg hát én iszom,tehát elhiszem:D
Gyerekestül eltünök az éj leple alatt:)
Nem tudom hogy fogom végezni:)
Szegény gyerekemnek egy hibbant anyja lesz...na jó,amúgy is,de rásegitenek:D
nem,majd okosan kivédem ezeket a támadásokat.Kezdem úgy érezni magam,mint valami rossz thriller főszereplője,akitől el akarják rabolni a gyerekét:D
Te atya-gatya!
Az ilyen ismerősöktől mentsen meg valaki!!
Micsoda tömeg lesz a kórházban, ha megszülsz!DDDD
Értem.
Majd megjön, és meg lesz egy darabig:)))
De, ha így folytatod, Dóri lassan kiinteget, hogy itt van:))))
hát mert már csak 2 napom van:D mire elég az??:)
De menekülőre kell fognom.Tudtam,hogy el kell titkolni ezt a gyereket:) a szomszédasszony már készségesen felajánlotta Eddynek,ha ő nem lesz bent a kórházban,nem a szülésnél,általában,akkor majd ő bejön!Isten ments!!!!
azért ne dőlj ki:)
hát,ha görcsöknek lehet nevezni őket...kb.olyan érzés,mint mensi előtt 2 nappal.Tehát érzem,hogy MAJD!!! megjön,de semmi extra...
Köszi, megvagyok. Kicsit bedugult az orrom, lehet, hogy benáthásodom. De kibírom, úgyis ezer éve nem volt semmi problémám.
Nálad a görcsök?
Szia Vica!
Nem vagy te fakír véletlenül?
Sziasztok csajok!!!
Hogy vagytok??
Én továbbra is remekül.Kicsit érzem a pocakom,enyhén görcsöl,na de hát...veszélytelen:)
Timcsi,remélem minden oké lesz a védőnőnél!
Kiki ha az utólsó mohikán lennél vagy valami indián a Nagy Alvó Testvér nevet adnám neked:)Vagy a Szunnyadó Bölény:DD na jó,meg ne sérődj,pihizz csak,az most a legfontosabb.Néha azért küldj füstjeleket:)
Moncus,beszélj ezzel a gyerekkel,semmi hajlandóságot nem mutat,hogy kibújjon...:)Majd ma takaritok egy nagyot,ezt elterveztem,mindent rendbe akarok tenni.Hátha nehezen viseli majd és dönt:D
Lujzi,rendkivül izgi dolgokat tanultok:D
Sziasztok!
Moncsikám, most is szökőév van, úgyhogy nagy esélyetek van nyerni:))))
Sajnálom, de esténként nem jutok a géphez. Egyrészt, mivel családom többi tagja veti rá magát, másrészt a legkisebbel még nem árt tanulnom. Én már olyan okos vagyok:)))) Tegnap épp az Alpokalja domborzatát és egyéb érdekességét vettük át, meg töriből a földrészek nagy felfedezését. Hurrá, már nem lapos a Föld.:)))
Na, gyorsan megnézem azt a plafont magamnak.
Szevasz elveszett bárány:)))
aki már ilyen hajnalok, hajnalán kukorékol az könnyen elálmosodik délutánra!
A Moncsi konyhás képei megtalálhatók a naplójában...azért azt hittem te, mint orákulum magadtól is megtalálod:)))
Többieknek szép napot!
Leszek kisebb-nagyobb intenzitással, a munka függvényében!
Remélem ma meglesz végre a közös gyerekünk!!!!
Moncus vótam
Halihó! Na, én tegnap megint kibuktam... Délután megnéztünk egy filmet, aztán olyan voltam, mint a mosott sz@r, úgyhogy alukáltam. :D
A House-t azért végigpislogtam, de most elég gáz volt. :(
Moncs, én nem látom a mennyezetet, csak Bogit. (sír, sír, sír)
Vica, helyzet?
Moncus, micsoda nyeremények, wowww! :D
Szép jó reggelt mindenkinek!!!
Este győzőtt a fáradtság,és korán elaludtam.Ilyen sem volt mostanában:)))Most várjuk a páromat,perceken belül hazaérhet,aztán 9-re megyünk a védőnőhőz..legyen szép napotok!!Puszika!!!
Vicuska!!Már csak 2-öt kell aludni:))))
Fönn a mennyezeti idill:))
Vicám, Moncusom, és mindenki, aki nem jött el a randira: Jó éjszakát! Puszi nektek!