Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
Szia Moncsi!!!
Hogy vagy konyha nélkül?:)meg egyébként?
Nem tudom mit kéne tenni Dórival...valahogy ki kell szedni:),de attól tartok,hogy szombat lesz ebből!!!
Vicám! Nem tudom, hogyan kéne kiebrudalni onnan a kisasszonyt. Szobabicikli? Fekvenyomás?
...és puszi mindenkinek!
Hali!!
Jól kifárasztottam magam,csak most ültem le.Még a szőnyeget is átsúroltam,ablakot is tisztitottam,felmostam,meg egy gyors ebédet összedobtam...de semmmi.Lehet,hogy tényleg kapaszkodik belülről:D
puszi
Na lépek. Hátha most odaérek, melt az előzőre röpke 2 óra alatt sem értem be.
Szép napot nektek!
Csak bekuksiztam, történt-e valami, mióta eltávon vagyok.
De látom , nem volt nyüzsi.
Nemsokára lépek, mert megyek fogadóórára.:((((
Szia!
Mit kell csinálnod vele? Lefagyasztani?
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a 18. havi oltást hová adják?
Karba vagy combba?
Sziasztok!!
Gondoltam bekukkolok,Zozo még nem hajlandó aludni pedig már nagyon álmos...délelött voltunk védőnőnél,nagyon okos volt,egy hangja nem volt.Pedig azt hittem egetrengető üvöltésben lesz részem:)))Ott volt egy csaj aki akkor volt terhes amikor én,együtt jártunk kismama klubba..már több mint 6 hónapos terhes,lassan mindenki újra szül akivel együtt gömbölyödtem..tőlem is már egyre többször kérdezik h mikor jön a kistesó..na majd időben:)))Ja,a lényeget majdnem elfelejtettem,kukinak kutya baja:)))Szerencsére...:DD
Na megyek mert le kell fagyasztanom a gyermekem egy másfél órára:DDPuszi!!!
oké:)
Jó munkát neked!
Én is megyek és takaritok!
puszi
Na, megyek dolgozni, meg benyomok egy poharas húslevest.
Azért még próbálok visszajönni.
Kitartás!
Puszi!
jajjj:)
örülhettél nagyon:D
kössz:D
még majd ma este átnézem.minden megvan szerintem.
Majd inkább Eddy hátára kötöm,az biztosabb:D
tudom én,tudom...nem is értem honnan szedik:)
És tényleg ne betegedj le,mert akkor max.BB mellé tudlak elhelyezni:D ezt meg nem akarhatod:D
Egyébként mi is az éj leple alatt, csendben osontunk el a kórházba szülni, nehogy valaki megtudja a családból, mert egy riadólánc után odatódult volna mindenki:D
Így is kitudódott valahogy és az egyik unokatesóm képes volt a vajúdóba betelefonálni, és épp akkor akart velem trécselni, mikor burkot repesztettek:)))
Nyugi, nem szoktam beteg lenni:)))
Nyomok egy kis aszkorbinsavat és holnapra már semmi bajom. Pedig már jólesne egy kis pihi. Nézhetném otthon a tv-t, nekem ugrálna a család.DDD
Viszont azért nem akarok beteg lenni, mert akkor hogy megyek veletek a repülőszőnyegen? Nem akarok fertőzni.
Olyan vagy,mint Eddy!!:)Gömböc...ő is ilyen nevekkel illet.Meg dagi,meg lufi meg ilyenek:DD
Hogy vagy?
megyek egy megbeszélésre fél11-re csak két szobával arébb, aztán gondoltam beugrok addig megnézni mi a pálya...
déltől jövök hosszabban!
Szia egyben gömböc:)))
ne aggódj, már mindjárt itt van a szombat!
jó hogy minden okés, aztán meglásd egyszerre csak hirtelen beindul!
szia lujzika! nehogy komolyabb bajod legyen, hogy leszel akkor törzsszurkoló vasárnap?