Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
Halihóóóóó! Sőt ho-ho-ho-hóóóó!
Itt vagyok!
Sziasztok!
Jaj, Vicám, annyira kis drágaság a Dóri! Nagyon szép baba!
A Bogi meg nem csak úgy "beledobál",meg is számolja: "egy-egy".:))Ő ezzel járul hozzá az esti fürdés előkészületeihez. Időben munkához kell szoktatni a gyereket!:)
Szia Lujzi!!
Hát remélem én is hogy elkerül!
Na, nekem lépnek kell tovább!
Az uram valami különlegeset kért vacsira. Legyek kreatív!! Köszike, ez nagy segítség, hogy mit főzzek.
További szép napot!
Puszi!
Szia Chris!
Nagyon ügyes vagy! Reméljük a TB-kártyád is előkerül valahonnan.
De jó dolgod van!:))))
Nemsokára majd magának fgja visszatenni a cumit. Olyan gyorsan repül az idő.:(((
Szia Vica!
nagyon édes a kicsi lány! Nézegetem a képeit:-)
Sziasztok csajok!
Na jelentem ma megvoltak a vizsgálatok! nagyon hamar végeztem is!!!:-)))
A baj csak az hogy a végén valahogy eltünt a Tb kártyám:-((
De legalább már megvan minden vizsgálat!
Na,közben aludtam egyet:)
Igen,a cumi az fontos kellék:))De olyan kis butus,azzal szórakozik hogy kilöki,aztán rettenetes ideges,mert nem találja,majd orditani kezd,de olyan szinten hogy azt sem veszi észre ha visszateszem a szájába:)
Látom, Dóri nagyon ragaszkodik ahhoz a cumihoz.:))
Az emlékműves képen, meg mintha integetne.
Szia Vica!
Üdv újra köztünk!
Gondolom, most meg nem tudsz mit kezdeni a nagy nyugival!:)))
Sziasztok csajok!
Szép napot mindenkinek.
Nevelőanyum elment,azért hiányzik na:) de komolyan...
Dóri jól van,épp alszik.Én is jól vagyok,csak kicsit álmos.
Lujzi,én is pont arra gondoltam hogy jól jön majd a tej amikor főzeléket csinálok.Még egy picit odébb van...bár,amilyen tempóban haladunk:) Gyerkőcök hogy vannak?
Moncsi megkaptam a másik két Bogis videot is.Tetszik nagyon ahogy fürdeni készül:)Minden létező dolgot beledobál ami a keze ügyébe kerül???:) Kis aranyos!:)
puszi
Szia MOncsi!
Neked is szép napot!
Nálunk hatalmas zuhi volt, meg villámlás és mennydörgés. Valahol a közelben be is csapott, mert akkorát szólt, hogy majd kiugrottunk az ágyból.:))
Sziasztok!
Vica, ezek igazán jó hírek! Gyönyörűen fejlődik Dóri! A bukás miatt meg ne izgasd magad. Nagyon teleeszi magát és a felesleges jön vissza. Tudom, soknak tűnik, de hidd el, mégsem olyan sok, mint ahogy gondolod. A lefejt tejet, pedig fél évig lehet a fagyasztóban tartani. Milyen jó lesz az majd, ha főzeléket kezdesz neki adni!:)))
Moncus, te már lassan fél lábbal a repcsin vagy! Addig meg kitartás!
Timcsi, ez nem valami szép történet.:((( De reméljük, a te kullancsod nem volt fertőzött. Egyébként pedig nem késő még akkor sem, ha nőni kezd a piros folt.
Na, én talán megyek is...
Szép napot mindenkinek! Vigyetek esernyőt ahová mentek!:))
Szia Moncus!
Látom, csak pár percet kellett volna még várnom.:((
Amit írtam, meg nem lecseszés volt,hanem csodálkozás. Azt gondoltam, mindenki itt löki a sódert...
Én már csak tudom,hogy nem úgy alakulnaka dolgok...
Már tényleg nyakatokon az utazás! Így könnyű lesz regenerálódni a lapar után:))
Ha erre bóklászna valaki, én egy fél órát még itt leszek.
az embernek az élete sajna nem mindig úgy alakul, ahogy szeretné, vagy ahogy eltervezi!
én konkrétan este fél hétig dolgoztam, úgyhogy az angol órám el is maradt! csak fél kilencre értem haza, aztán gy. telefon volt jó 20 perces, most meg már itt is teremtem, csak ugye tudom, ma nagy sorozatos nap van:(((
kár!
útlevél elintézve, igen ötödikén indulunk:)))már alig várom!
puszi nektek
MV
Sziasztok!!!
Hogy vagytok?remélem mindenki jól!!!
Moncsi,tényleg hordó pocija van:D,de nagy átéléssel tisztálkodik az tuti:)
Moncus,sikerült útlevelet intézni?Nemsokára indultok:)
Lujzi,megkaptam a szendvicseket:)nagyon jópofák.:)
Timcsi,akkor tényleg jobb lenne megmutatni dokinak,a kullancs nem játék.Szerintem te is nyugisabb lennél.
Mi jól vagyunk.Ma voltunk dokinál.MÁr 58 cm és 4620 gr:)szóval szépen fejlődik:)A többit leirom a naplóba.
Anyum holnap reggel indul,után teljes gőzzel itt leszek,már amennyire Dóri engedi.:)
puszi mindenkinek
Ma is nagy volt a pangás.
További szép napot mindenkinek!
Szia Timcsi!
Hogy vagytok? Egyikőtök sem beteg végre?
Kullancsod helye?