Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
akkor ahiba a te készülékedben van, sajnos!!!
helpdesk, Peti????
ő ilyen. Jön, beköszön, megy...
áh, valami failed-es üzenet jött vissza, az meg semmi jót nem ígér.
Kriszti sem akar nagyon beszélgetni...
bocs, csak szerlnem is kellett egy-két csőcsatlakozót, még szerencse, hogy mesterembere az én apám=maga csinált engem:)))
szuper, de csak holnap tudom megkuksizni, mert itthonról nincs rálátásom, remélem átjön!
Gyors, de azért feltűnt, hog eltűntél.
peeersze...bármiből, bármit! Csak kreativitás kérdése minden!:))
meglocosltam a növendék füvet...legyen már belőle vmi, ne csak halottas prédikáció:)))
de gyors voltam, nem?!
már küldöm...a videjókat Moncus, neked.
de a fagyasztottból is lehet:))
Csak simán ajánljad neki a kiváló receptemet. Bár én konzervből adom elő.
Tudásbázis kérdés:
Fagyasztott zöldborsóból hogyan lehet finom zöldborsólevest ill. főzeléket készíteni? neked való kérdés!!!!
küldjem hoozád?!
csőváz!
megszerezted a beutalókat?
nyugi, én is annyira cukinak találom:))))
már megvan egy ideje, konkrétan január 9-e óta csak nem szoktam reklámozni, de csak akkor használom, ha nincs itthon az uram, az meg ugye elég gyakran van...ő meg marhára örül, hogy megússza a hétvégi bevásárlásokat:)))
szasz Chris!
Mi hír nálad?
ha érdekel egyáltalán, szívesen átküldöm arra.
Nem akarom rátok tukmálni a Bogit, csak imádom...és ilyenkor az ember azt képzeli, hogy mindenki annyira cukinak találja, mint ő maga...ami persze egyáltalán nem biztos.
mármint arról, hogy saját kocsid van???:))
moost mióta saját kocsival közlekedem rájöttem, hogy az új Juventus rádió mennyire király!!!!
mindenkinek szólok:)))
persze az is lehet, de az én ládám amúgy is tömve van, ha gondolod próbáld meg a nyakas.monika@otm.gov.hu-ra az korlátlanul képes bármit fogadni még egy egész meséskönyvet is:)))
én most hallottam a fodinál, hogy a 22 éves kozmetikus csaj, aki fogigátlót szed, dohányzik és nem is akart gyereket csak úgy az lett...
én ezt persze nem hiszem, mert ilyen csak a mesében van!!!
jó mi?
lehet, hogy csak ilyen nagy falatot nem enged be. Akkor sem, ha van hely. A Kikinek, meg a Vicának se ment át...folyton jött a hülye kis hibaüzenet.
azt nem tudom, hogy haraptál-e?
majd megkérdem Petitől:))))
Mikor kel tutira együtt lenni a párunkkal, hogy babánk lehessen?---ilyen tudásbázis kérdés...
Ha volna kedvem mesélni, hogy mennyire nem ilyen egyszerű ez.
törölnöm kell már belőle, holnap prószild meg újra, mert a beszélgetésünk után kiírtom az összes leszbikus, potencianövelő, meg egyéb szexuális segédeszközt hirdető emilkupacot!
DE!
Mér? haraptam??? ...én csak tudomásul vettem...
További ajánlott fórumok: