Beszélgessünk bármiről 🙂 (beszélgetés)
Szent Fazék! Mit vétett! :))
Gondolom nem a konyhaszekrényből húztad elő.
Ez milyen jó ötlet!! :))
Nálunk most a fiúk átmentek a mamáékhoz (5 percre laknak) ott van egy közös kert a szomszédokkal és van a fiamnak egy 9 éves barátja. Most ott folyik a hóember-építés. Aztán ebédelünk és irány szánkózni. Szerencsére hullik a hó folyamatosan, úgyhogy kora délutánra tuti lesz min siklani. ;)
Az milyen aranyos lehet!
Emlékeztek, amikor egyik évben szánkón jött a húsvéti nyúl? Na, akkor az egész utcában hónyuszik épültek a hóemberek mellé. Az is jópofa volt.
Nagyon helyes, ha a gyerekek "gyilkolják" a szülőket, még jó, hogy ki akarnak menni. Évek óta ritkaságszámba megy, ha van tartós hó. Ki kell használni, nagy öröm ez a gyerekeknek.
Hómacska! :-)))
(Lányom ötlete volt, a körtefa alatt egy hatalmas, heverő macska :-)))
Nagyon jól nézett ki!
Itt is nagyon örülnek már a gyerekek, úgy látszik, hogy most nincs korán, "gyilkolják" a szülőket, mindenáron ki akarnak már menni - két helyről is idáig hallatszik a készülődés, pedig messzebb vannak a házak :-)))
Bizony jó! Ahol gyerek van, kihagyhatatlan!
De nálunk (családi házas környék) azoknál a házaknál is van a kertben hóember, ahol már nincs kisgyerek.
Nekem ez valahogy olyan jó érzés! Nem tudom megmagyarázni, de jó!
A nap folyamán kiderül, melyik utcabeli család hóembere lesz a legklasszabb!
Mi is építünk.:)
Sziasztok!
Itt is szállingózik a hó, de nagyon korán kezdhette, mert arra ébredtünk, hogy hatalmas hótakaró van.
Nagyon szép. Remélem, hogy meg is marad sokáig! Mert mostanában ha hullott is, hamar elolvadt, azt meg nem szeretem. Csak latyak, sár marad utána.
Ha már ilyen szép a táj, akkor maradjon hófehér minden napokig! Nehogy már elolvadjon hamar!
Tudom, nem kívánságműsor, de vágyaim azért lehetnek! Vagy valóra válnak, vagy nem.
Ti szeretitek a havazást, a havas tájat?
Hangoskáék és Katáék biztos építenek hóembert, mennek szánkózni. Gondolom én. :)
Jó reggelt!
Itt szakad a hó:))
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk!
- Csajok! Pasik! Beszélgessünk! Bármiről!
- Egy fagyi mellett beszélgessünk .... bármiről.. ilyen nagy melegben