Beszélgessünk bármiről 🙂 (beszélgetés)
Én szeretem a telómat. :) Mindig online vagyok. Viszont este szigorúan kikapcsolom.
Tegnap is, néztük az esti filmet és barátném, (akivel van egy négyes messenger csoportunk a férjeinkkel együtt) folyamatosan küldtük a vicces idézeteket a filmből, ahogy láttuk azokat. Azt hittem megpukkadunk a nevetéstől. :D
Majd veszek okos telefont, amikor már annyira okosak lesznek, hogy ha olyan valaki hív rajta, hogy jó lenne felvenni, akkor bekapcsol, és kicsörög. De ha tudja, hogy ügynök, hasonló hív, akkor be sem kapcsol.
Majd azokat a telókat fogom okosnak hívni.
Csak azért vettem, mert a dunántúlon élő tesómnak csak mobilja van, és olcsóbb neki, ha mobilt tud hívni. Ezért amikor biztos vagyok benne, hogy hívni fog, előtte bekapcs, ill. ha én akarok akárkinek a mobilját hívni.
Az itteni tesómmal a vonalosan beszélünk.
Most éppen mosok előtte kicsit összepakoltam és igazából délre megyek dolgozni mint általában..
Te terveztél valamit?
No igen, az okos telefon. Nekem még a buta is 2-3 havonta van bekapcsolva.
Mára mit tervezel, mit csinálsz?
😃 Szervusztok, jó reggelt mindenkinek!
Csak nézem már egy ideje, hogy ti honnét szeditek elő ezeket a kis figurákat. Elkezdtem kutakodni, és is találtam egy adagot.
Kiskakast akartam ide rakni, de amilyen szép a listában, olyan jelentéktelen ide rakva.
Én ezt találtam, ti is ebből dolgoztok?
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk!
- Csajok! Pasik! Beszélgessünk! Bármiről!
- Egy fagyi mellett beszélgessünk .... bármiről.. ilyen nagy melegben