Beszélgessünk bármiről 🙂 (beszélgetés)
Szederke, Hangoska, szép estét!:)
Mostanában nem vagyok valami aktív, mert napközben egyáltalán nem hoxázom, amikor feljövök, akkor meg mások nincsenek itt.
Balázzsal meg épp elkerültük egymást egyik este. Ugyanabban a percben írtunk. Csak én akkor már éppen búcsúztam, és nem láttam, hogy az úr éppen akkor kukucskált.:D
De igazából nincs is eget rengető mondanivalóm, inkább csak olvaslak titeket.:)
Szia Mermancs! :)
Szép estét!
Most éppen itt vagyok.
Visszaolvasok egy kicsit.
Mindenki eltűnt..:D
Nálunk végeztek a felújítással. Már csak a kosz meg a pincében a cuccok maradtak..
Ja-ja, jó is az. :)
Az utcánk végén van egy földút, én azon szoktam tekerni, már, amikor az idő is engedi. Van, hogy látok rókát, mezei nyuszit, őzet, szarvast, fácánt. Egyszer még mocsári teknőst is volt szerencsém látni. :)
Annyira azért nincs közel. :)
Megtudlak érteni. Én gördeszkázni próbáltam régen, de az sem ment, igaz, nem estem el, de maradtam a bicajnál. Viszont bringával annál nagyobbakat estem, de azért kitartok mellette. :D
Ja, azt hittem te közel laksz Ausztriához. :)
Én gyerekként (kb 6 éves koromtól) síeltem, de 16 évesen estem egy bazinagyot, azóta nincs hozzá kedvem.
:D
Az sem lehetett semmi. :D
Azért olyan közel nincsenek. Vagy nem tudok róla, a síelés nem az én világom. :)
:D :D :D
Az nálunk szerencsére nincs.
De tőletek közel vannak síelős helyek, nem?
Tavaly voltam Svájcban, március volt, de még 2000 m-en volt hó. Na ott leszánkóztunk Európa egyik leghosszabb szánkópályáján. Nagyon vicces volt. :D
A sport nálunk a szánkózásban ki is merül. Mi nem síelünk. Budapestről túl messze vannak a sípályák egynapos kiruccanásra.
Te síelsz?
Szia! :)
Nálunk is tiszta latyak minden, és hódara esik, vagy mi a csuda. :D
És azt ígérik, hogy hétvégére jön a zimankó! 5- fok napközben, félméteres hó is lehet Somogyországban...Legalább lehet sportolni majd. ;)
Jó reggelt Mindenki!
Hogy vagytok?
Hóhelyzet? Bp-en esik...de tök vizes, latyakos.
Az tényleg jó lehetett. :)
Én meg az apai nagypapámat ismertem meg valamennyire, 9 éves koromig volt velünk. Szeretettem, sok szép emlékem van róla. Például nyaranként az udvaron szoktunk vacsorázni, egy nagy széken ettük a paradicsomlevest. :)
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk!
- Csajok! Pasik! Beszélgessünk! Bármiről!
- Egy fagyi mellett beszélgessünk .... bármiről.. ilyen nagy melegben