Béres Alexandra rajongók ide! (beszélgetés)
Szia, üdv itt.
Szerintem az Új kihívás, és a Pörgesd fel a legütősebbek, de a Vitalitás sem utolsó ... :)
SZiasztok!
Én is rendszeresen tornázom Szandi tornáira ma a 200% volt lapon:) kellemes volt! Az új kihívás hiányzik még a gyüjteményből!:) szerintetek melyik a legütősebb?
Ügyes vagy, tényleg.
Én tegnap a Legjobb formádat választottam. Extrák nélkül sajnos, mert nem volt annyi időm :( persze plusz lábsúly végig volt.
Sziasztok!
Tegnap megcsináltam az "Új kihívás" c. DVD-t, hát elég kemény volt, de utánna nagyon jól éreztem magam.
De ez nem volt elég, még az Egyensúlyban önmagaddal című dvd is végig tornáztam.
Holnap nembiztos, hogy hazaérek időben ezért gondoltam, hogy ma is belehúzok.
Amit ma megtehetsz....mindig ez van a fejemben!
A héten még minden nap kettőt tornáztam végig, itt nyár a nyakamon, formában kell, hogy legyek!
Szerintem az Új kihívás elég "gyilkos", rá is írtam a dvd-re.
De ma ezt is végig csináltam két kilós lábsúlyzóval a lábamon.
Szia!
Gyorsan semmi esetre sem javaslom a fogyást, csak szépen, fokozatosan. Ehhez életmódváltás és sok mozgás szükséges, persze rendszerességgel.
A has elég kényes téma, de megoldható kitartással.
Az étel megutálása nem megoldás. Később még írok bővebben.
Szia!
Én a "Menni fog" c. DVD-t csináltam meg, de a 3 hét után elég keménynek tűnt. A lábsúlyt is nehezen bírtam.
Az extrákat nem mindig csinálom, az már cswak akkor következik mikor már nagyon jól birom az edzést. Általában mindig a levezetés előtt szoktam még extrázni, odapörgetem, majd vissza a levezetéshez.
Legyen szép napod!
Szia!
Melyikat csináltad tegnap? Én BA Új kihívást csináltam, és végre megudom csinálni a combos részt is megállás nélkül!
És az extráknál hogyan szoktad csinálni? Odapörgetsz az adott testrész után az extrához?
Szia!
Minden DVD-m másolva vannak. Szerencsére van egy kollegám akinek a felesége megvette az eredetit, így megkértem, hogy másolja át nekem:)
Sajnos volt 3 hét kényszerszünetem, így tegnap kezdtem el ismét tornázni. Nagyon remélem, hogy mostmár a heti 3 alkalmat mindig megtudom csinálnia. Tegnap elég nehezen ment 3 hét után, de végigcsináltam:)
Jó tornázást kívánok és szép napt!
Értem. Én is levetem a végén a nyújtásnál.
Neked eredetiben vannak meg a dvd-k?
Jól teszed.
Én akkor is magamon hagyom a lábsúlyt, de szerencsére nem vastagszik a vádlim, inkább vékonyodott, formálódott:)
A 0,5 kg-os súlyok is nagyon jók:)
A B.A. DVD-k-et nagyon szeretem, jók és hasznosak a gyakorlatok.
Ügyesek vagytok ilyen nagyocska súlyokkal. Én csak 0,5 - 0,5 - tel csinálom
Főleg azért jó, hogy együtt megy a kéz és a láb, mert így eltereli a figyelmet, meg jó időtakarékos.
További ajánlott fórumok:
- Béres Alexandra: Súlykontroll program
- Béres Alexandra dvd-i közül szerinted melyik a legjobb/ leghatásosabb?
- Caralluma MaxSlim - Béres Alexandra csodaszere
- Béres Alexandra vagy Rubint Réka?!?! Ki melyikre esküszik és miért?
- Béres Alexandra Súlykontroll táblázat 1.
- Tornázott már otthon valaki Rubint Réka vagy Béres Alexandra dvd.-jére?Mik a tapasztalatok?