Belföldi postai díjak - segítség!!!! (beszélgetés)
Vatera is? :))) Én csak most kezdtem, de a postázást már most utálom.
Jó, hogy te kitanultad, na majd kérdezek, ha elakadok! Köszi
Vaterázom is:) A Teszvesz jobb szerintem...
A Postaboxot nem ismerem. A lényeg, hogy mindenki a lehető legolcsóbban próbálja megúszni az egyébként is magas postai díjakat.
Nyugodtan kérdezz, ha van valami bonyodalom.
sziasztok...
itt szekszárdon értékhatárt kértek,hogy mégis mennyi az értéke...azt mondta a nő,hogy a csomag súlya nem lényeg és 930 ft....
kiszámoltam a posta oldalán a kalkurátorral,hogy Budapestre innen szekszárdról egy 10 kilós csomag feladási ára 43000ft....
Szia! A www.posta.hu oldalon minden szükséges információt megtalálsz, nagyon szépen és részletesen le van írva, amit keresel, és az üzletszabályzatban is minden benne van!
Elöljáróban annyit, hogy levélként 2 kilóig lehet feladni valamit, utána postacsomagban, mindkettőnek vannak méretbeli határai is.
Az a legjobb, ha van otthon digitális konyhamérleged, az nagyjából úgy mér, mint a postai, meg is tudod mérni a becsomagolt dolgokat, hiszen a postán már csomagolással együtt mérik meg. Így kiderül számodra is, hogy levélként vagy csomagként tudod-e elküldeni.
Remélem segítettem egy kicsit, a pontos méretekért nézd meg a honlapon a szabályzatukat!
Szállítási díjak:
- levélként 50 g-ig 105.-Ft
- levélként 100 g-ig 130.-Ft
- levélként 250 g-ig 165.-Ft
- levélként 500 g-ig 295.-Ft
- levélként 750 g-ig 480.-Ft
- levélként 2000 g-ig 615.-Ft
-ajánlott levélként 50 g-ig 305.-Ft
-ajánlott levélként 100 g-ig 330.-Ft
-ajánlott levélként 250 g-ig 365.-Ft
-ajánlott levélként 500 g-ig 495.-Ft
-ajánlott levélként 750 g-ig 680.-Ft
-ajánlott levélként 2000 g-ig 815.-Ft
Postacsomagként 930.-Ft. (Levélnek számít, ha tömege a 2000 g-ot nem haladhatja meg, legnagyobb mérete: hosszúságban, szélességben és vastagságban együttvéve 900 mm, de a leghosszabb mérete 600 mm-nél nem lehet nagyobb. )
szia!
Én ez alapján szoktam nézni és jól szoktam feladni.
További ajánlott fórumok:
- Járt már valaki szórólapon terjesztett 1290 ft-os belföldi kirándulásra termékbemutatóval?
- Kaphat-e hitelt Magyarországon az a belföldi személy, aki külföldön dolgozik és külföldi bankhoz utalják a fizetését?
- Olyan programot keresek a neten amivel ingyen hivhatók a belföldi vezetékes számok, hasonlít a skype-hoz...tud valaki ilyet?
- Tudnátok ajánlani belföldi futárszolgálatot utánvétes csomagokhoz?
- Hol vannak jó ételallergénmentes ételek belföldi hotelekben?
- Fognak 2012. januártól emelkedni a belföldi postai díjak?