Beba HA tápszer! (beszélgetés)
azt hiszem ezt a fajtát itta a kisfiam.6-7 hónapos korától.
nekünk bevált az enyém nem volt éhes tőle-a végén inkább vízzel kínáld meg-mert az enyém mindig szomjas volt utána.
amikor meg már jöttek a gyümik főzelékek nem is volt gond hogy a tápi mennyire laktató.
Jó hallani felőletek, hogy jól vagytok:)
Majd egy hónap múlva tőled kérek tanácsot hogyan és mivel is kezdjük a hozzátáplálást:) Mert én is úgy veszem észre hogy már nem mindig elég neki a tápszer.
Sziasztok!
Mi már vígan eszünk:Sütőtök,tejbedarapépek,barack püré,krumpli-répa mixelve. A 4 hós kajákat fogyaszthatjuk:) Nagyon ízlik eddig minden+ jól hízogatunk:)Azóta sokkal nyugodtabb lett,mert szerintem nem volt elég már a tápi...
Örülök én is h bevállt!
Azért még is csak ez a BEBA a jó tápi:)
Sziasztok!
Bevált minden!!! Nincs hasfájás,és a kaka is jól megy:) Végre boldog napjaink vannak!! A banánt és a barackot ,egyenesen imádja!!A barack amúgy jobb bélmozgató mint a banán-ezt látom.De.Du. is kap,de amikor az itókája baracklé akkor aznap nincs deszert:)Olyan boldog vagyok ,hogy csuda!! Szinte egész nap mosolyog és sikítgat:)
szia!szegény drága...de ez elő szokott fordulni a piciknél?mit mondtak meddig tart,ugye csak átmeneti lesz?
kíváncsi leszek hogy a kamilla és a szilárd étel után elmúlik-e nála a hányás-mert bukás nálunk gyakran volt-mohó volt a drágám.
jobbulást nektek!
Jaj,szegénykém!És maradtok ennél a Beba Ar-nél,csak kamillával készíted?És azzal miért lesz jobb?
Banán,barack 8hetesen?fura...
Sziasztok!!
Hát a helyzet rosszabb:(((( GOR-os,ami annyit jelent nyitott a gyomorszája:(( Úgy kell a tápit adnom Neki,hogy kamilla teából csinálom...és hétvégén banánnal és barackkal kell próbálkozni-érdekes,szerintem korai,de ők tudják! Viszont a szerencse,hogy nem fogy!! Mert a bukás mellet napi 1x hány is:( De jól hízik:)
Szerintrem igen!
Nekünk mondta is a dokinő,hogy decemberben (Gréti akkor lesz 4hónapos),elkezdhetek neki adni nyugodtan egy kis répát,krumpli,sütőtököt!
én úgy csináltam hogy egy vagy fél banán pár kanál túró egy kanál tápszer is pici víz, de lehet banán nélkül is-csak a banántól lesz édeskés.
valahol volt egy rudi receptem is de hátha valaki itt tudja-nekem el van csomagolva
Szia !
Ha tudnál küldeni egy jó túrókrém receptet azt megköszönném .
Eddig egy kedves ismerősöm készítette otthon saját alapanyagokból a rudit és a krémtúrót is viszont a receptjeit millió lakattal örzi .
Köszi
azért mondják hogy ne-mert a hasnyálmirigy csak 5-6 hósan kezd működni és addig nem emészti meg a rostokat szilárd ételt-viszont megterheli őt.amit szeretnek mert milyen jót alszik a baba.én bolti túrórudit túrókrémet még most se szívesen adok neki pedig 3 éves.és valamikor másfél évesen adtam neki rudit.előtte olyan 9 hósan sima túrót vagy otthon készített túrókrémet.
a tartósítók meg színezékek nem annyira hasznosak egy csecsemőnek.
További ajánlott fórumok:
- 13hos lesz a kisfiam. Hogyan vezessem be nala a tehentejet? Egyenlore csak tapszert kapott. A szopi utan Ha-t, jopar honapja meg sima beba 3
- Tanácsokat kérnék, 3 gyógyszertárba nem kaptam a tápszert a 10 hónapos babámnak, adtak helyette beba aktiv egyet ti adnátok a babának?
- Beba tápszer hol akciós?
- Beba Ha Start tápszert 6 hós kor után melyik váltja fel?
- Milyen tapasztalatod van a BEBA H.A. 2 Aktív tápszerről?
- Olyan Békéscsaba vagy környékén lakót keresek, akinek gyermeke Beba HA 2 Aktív tápszert kap. Van valaki?