Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Beachbody "termékek" fórum

Beachbody "termékek" (beszélgetés)

113. Salsun
2011. jún. 24. 18:20
Hát én csak bütöttem googleba aztán valahonnan lehúztam nem tudom már milyen oldalról :) de nagyon gyorsan lejött hát az edzésterv 20 hetes. A legtöbb edzés tempós ugrálós három fő irányzat van az egyik a HIIT. Ez olyan alapon működik mint az Insanity van egy gyors intenziv egy két perc aztán szünet. A másik Fire néven fut ebben tempós állandó intenzitású edzések vannak. A harmadik azok a formáló edzések legtöbbnek alapja a nyújtás de ez is nagyon tud fájni az elején...ezekhez a gyakorlatokhoz szükséged lesz egy gumiszalagra mert azt használják...De én szeretem nagyon a TurboFire még egy edzést sem csináltam ilyen kitartóan :)
112. keszani
2011. jún. 24. 08:11
tegnap egy kisebb áramszunet miatt kipurcant a gépem és rajta az osszes eddig megszerzett tornával :S és kozben már félig lent volt az Insanity Asylum, Turbo Jam és a Brasil Butt Lift. sjah és az Insanity is csak ott volt meg :S ennyit a ornámrol míg nem csinálják meg :S de nektek kitartás és most irigykedem rátok :S
111. keszani (válaszként erre: 110. - Salsun)
2011. jún. 24. 08:09

egyértelmu :D neki kell állni és kitartani, mert izomlázra tornázni kell, és kitartani még ha fáj is. ha nem birod pici szunet és folyt kov :D

és hol szerezetd be a TurboFire-t? nekem nem akar lejonni sehonnan :S én is azt szeretném, de én az Insanity után vagyok már :D

szoval nagyon jol formáz a TF? milyen hosszuak az edzések? milyen hosszu edzésterv van hozzá? irj vmitr rola, mert nemtudok rola semmit, de nagyon érdekel :D megmozgat mindent? has?

110. Salsun
2011. jún. 24. 06:05

Sziasztok!

CSatlakoznék én is már második hónap közepénél vagyok a TurboFire-vel és imádom!:)Minden nap szoktam tornázni egy nap szünettel és még ha rendesen edzem akkor is fogyok és olyan lábaim lettek hogy csak no:) Először próbálkoztam az Insanityvel de az első edzés után úgy kipurcantam hogy egy hónapig nem is tornáztam..Szerintem ha véget ér a TurboFire akkor nekiugrok újra az Insanitynek...

109. Orsee28
2011. jún. 23. 20:08

hello

bokapihentetésképpen megcsináltam a revabsból a total strength-t

annyira nem ájultam el tőle, de legalább csak egy kicsit kellett ugrálni :)

108. keszani
2011. jún. 22. 20:52
nem tudom :S én is csk ott tartok még. ird be google-ba aztán v kidob vmit v nem :D
107. Orsee28
2011. jún. 22. 20:38
szedem a butt liftet, ahhoz is van calendar?
106. keszani
2011. jún. 22. 19:09
hát, én most nagyon ellustultam, vagyis ugy fogalmaznék,h inkább a baráti kapcsolataim frissitettem,mint tornáztam.ma megcsináltam a ReavAbs-ből a fat burning abs-et... fura az insanity után,mert lassabb, de azért nem rossz :D
105. keszani (válaszként erre: 104. - Shila)
2011. jún. 21. 21:56
akkor kezd a turbo jammel, v van itt jo pár edzésfajta.
104. Shila (válaszként erre: 88. - Keszani)
2011. jún. 21. 21:14
Nem ugy ereztem,hogy megterhelo,hanem ugy,hogy ezt szerintem plusz sullyal nem celravezeto csinalni. Szerintem kemeny es nem latom,utana mit csinalnek,hogy fejlodhessek...
103. Shila (válaszként erre: 87. - Piciici)
2011. jún. 21. 21:13
172 cm magas vok... Igen,edzettlenul durva volt,,foleg annyi plusz kiloval.. De szerintem mar telen menni fog az. :)
102. keszani
2011. jún. 20. 21:07
szivesen
101. piciici (válaszként erre: 100. - Keszani)
2011. jún. 20. 21:02
Megtaláltam, köszi:)
100. keszani (válaszként erre: 99. - Piciici)
2011. jún. 20. 20:12
a beachbody.com-on, a fitmness programs fülön lefelé van,h weight loss, cardio/fat burning... és ha rámész ott van a pontozása is...
2011. jún. 20. 20:01
Hol nézed pontosan ezt a pontozást?:)
98. keszani (válaszként erre: 97. - Piciici)
2011. jún. 20. 19:28

én pont ma nézte a beachbody oldalán,h a zsírégetésbe az insanity 5ből 5t kapott, a TurboJam is, a Brasil Butt Lift 4,4et.

ChaLeanra én is kiváncsi lennék, de lehet előbb jön a Turbo Jam

2011. jún. 20. 17:35

A brazil butt lift nem túl ugrálós. Persze van kardiós része is, ami egy kicsit izzasztóbb, de szerintem terhesen is csinálhatod. Legalábbis, amikor még kisebb a pocid:) A nyugodtabb részeknél pedig van kar+háterősítés is, na meg természetesen fenékformálás. Ahogy keszani is írta, lábemelgetések, meg hasonlók.

Amúgy valaki már próbálta a ChaLean-t? Azzal szemezgetek mostanában. Mennyire pörgős? Vagy mennyire fáraszt ki?

2011. jún. 20. 16:46
még a héten insanity van az biztos, jövő hétre gondoltam, hogy vmi lightosabb kellene :)
95. keszani (válaszként erre: 94. - Orsee28)
2011. jún. 20. 15:27
akkor kívánok hozzá sok szerencsét és egészséget :D addig akár rockin bodyzhatsz meg sztem a brasil butt liftet is beprobálhatod, formálod a popsid meg gondolom a felso combot is. v akár a ChaLean Extreme-t is,Turbo Jamet. nem hinném, h ártana ha még nem vagy terhes.
2011. jún. 20. 15:18
még nem vagyok terhes, de rajta vagyunk a dolgon és remélem hamarosan az leszek :)
93. keszani (válaszként erre: 92. - Orsee28)
2011. jún. 20. 14:41
videoja szerint inkább lábemelgetos. max nem ugrálsz. de hajolgatos is...nem voltam még terhes szoval nem tudm,h mit lehet ilyenkor tornázni. max addig Rékázz és majd mikor mozoghatsz rendesen akkor választasz ezek kozul vmit. addig nfot gyujtesz, toltogetsz és lesz idod donteni :D
2011. jún. 20. 14:20
néztem ezt a brazil butt liftet, ez is ugrálós?
91. keszani (válaszként erre: 90. - Orsee28)
2011. jún. 20. 07:43
igazabol talán mindegyi az, mármint ugrálnak benne. de sajna nem volt szerencsém mindegyikhez, ezért nem tudok semmi konkrétat mondani.
90. Orsee28 (válaszként erre: 89. - Keszani)
2011. jún. 19. 20:51

csak érdeklődésképpen írtam, hogy hátha tudja valamelyikőtök.

amelyik sokat dolgozik hasra, az tuti kizárt

és amelyik nagyon ugrálós, mint az insanity, az is

holnap olvasgatok róla egy kicsit

89. keszani (válaszként erre: 85. - Orsee28)
2011. jún. 19. 20:33
terhesen??? uha...én csak az insanityt csináltam eddig végig, de annál tilos terhesen, rockin body tánc, azt talán lehet, P90x-et se lehet sztem...igazábol sajnos nm tudok ebben segiteni, de ha tudsz angolul, akkor felmész a beachbody.cm-ra és ott lehet jobban szét van irva,h melyiket lehet terhesen.
88. keszani (válaszként erre: 86. - Shila)
2011. jún. 19. 20:32
persze, ha vki ugy érzi,h megterhelő neki, akkor nem kell csinálni :D
2011. jún. 19. 19:48

Milyen magas vagy Shila?:)

Amúgy ha olyan keménynek találod a p90X-et, akkor szerintem próbálkozhatsz egy könnyebbel is. Réka után jó egy kis változatosság:)

86. Shila (válaszként erre: 84. - Keszani)
2011. jún. 18. 17:42

Arra nem hogy ratornaszni nem tudtam,de 2 hetig nem mentem dolgozni...ugyanis leserultem a vallammal! Nem azt mondom,hogy miatta,de szerintem kozrejatszott kemenyen..olyan izomlazat meg eletemben nem ereztem,mint azutan.pedig nem huzodzkodtam (barcsak amr ott tartanek,hogy olyan eros vagyok,h fel tudom magam huzni a rudon...)

Viszont hosszu tavu terveim kozt szerepel,hogy vegignyomom a progit.. De akkor is ugy voltam vele,hogy a 72 kilomman nem szivesen majomkodom... most mar "csak" 67 vagyok,ha lement meg a 3-4 kg felesleg,akkor lehet beszelgetni kemenyebb edzesekrol...addig futok,Rekazok,erosodok! Nem akarok fejest ugrani a melybe.. Mert megugrottam,es majdnem ott is maradtam :D

2011. jún. 18. 17:41
ti már jobban ismeritek ezeket a termékeket. van benne olyan amelyiket terhesen is lehet csinálni???
84. keszani (válaszként erre: 83. - Shila)
2011. jún. 18. 16:33

2 napot...először ledöbbentem,h wooo, vki ezt is megcsinálta, de utána megint leolvatsm és láttm,h 2 napot.

nem baj ha fááááj...rá kell tornázni, kisebb szüneteket bele-beleiktatni, nekem is csak ugy ment az insanity.

de van itt több fajta, ami talán lazább, és nem oylan megeröltető. de sztem mindegyik cardio stilusba nyomja.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook