Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Be nem teljesedett szerelem fórum

Be nem teljesedett szerelem (beszélgetős fórum)


1 2
35. liliom10 (válaszként erre: 27. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 28. 14:02

Igen, mindent meg kell beszélni egy kapcsolatban ! De ha ilyen finoman hiába beszélsz, mondd neki, hogy eddig nem változott semmi, és ezért úgy érzed, elkezdődött egy elhidegülés, aminek könnyen válás lehet a vége. Ő érez-e ilyesmit ? Szeret-e még Téged ? Szeret-e annyira, hogy nem akarja, hogy elhidegülj tőle ? Fontos-e neki a házasságotok ?( Legalább annyira, mint Neked ?) Ha igen, miért nem tesz érte ? Mondd meg neki, hogy mostanában nem érzed magad nőnek mellette ! Mindent mondj el, ami a szívedet nyomja !

A férfiak általában nem szeretik a lelkizést, de ez egy lényeges beszélgetés lenne. Ha valami Neked fontos, de neki nem jelent sokat az, hogy Neked fontos, akkor nem sok időt jósolok nektek együtt.

Tegyél meg mindent, hogy visszatérjenek a régebbi szép idők, hogy érezd azt, Te mindent megtettél a házasságodért !

34. Nancy Ann (válaszként erre: 32. - Ágio8405)
szept. 28. 13:54
No akkor más a helyzet.Szomorú.De akkor sem gondolom,hogy a múltból felbukkant lovag lesz a boldogság kulcsa.
33. libikóka (válaszként erre: 32. - Ágio8405)
szept. 28. 12:44

Nem minden férfi működik úgy,hogy leülteted és időnként elmondogatod neki a dolgokat amik bántanak.

Egyik fülén be másikon ki,,,ugyan ez vonatkozik a durcizásra,vagy folyamatos lamentálásra.

Nem egyszerű rájönni ki mire reagál jól,vagy reagál egyáltalán.

32. Ágio8405 (válaszként erre: 31. - Nancy Ann)
szept. 28. 12:28
Írta hogy eltávolodtak a férjével, a férje ezen változtatni sem akar 😞
31. Nancy Ann (válaszként erre: 30. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 28. 11:53

Attól,hogy most meginogtál,korántsem biztos,hogy a házassàg nem működik.

Amit most érzel a sráccal szemben,az lángolás.Nincs arra biztosíték,hogy harmonikus közös élet lenne belőle.

A házasság szövetség.Persze,egy idő után nem röpködnek a pillangók a hasadban,ha a férjedre gondolsz,és a mindennapok sem romantikus filmbe illő nagyjelenetekkel vannak tele-de ha harmónia és közös célok vannak,akkor működik.

Ha a srác meg kész lenne arra,hogy együtt éljetek,akkor kerek-perec elmondaná,hogy így érez,és lépjetek.

Amit eddig írtál róla az nem azt sejteti,hogy érdemes lenne miatta mindent borítani.

Jobb,ha eltávolodsz tőle,mert így csak kínlódsz,kattog az agyad rajta.

Persze szeretőnek biztosan örömmel fogadna.Az házas nő még preferált is ebben a szerepben,ha tényleg csak szexet akar a férfi,mert kisebb eséllyel “akaszkodik rá” a férjes nő,mint egy szingli,aki beszerelmesedik és többet akar.

szept. 28. 11:40
Először is nagyon szépen köszönöm az utolsó két hozzászólónak (Nancy Ann, Liliom10) a tartalmas, előítélettől mentes válaszokat, igazán jól estek. Valójában én is pont úgy érzem most magam, mintha visszacsöppentem volna a tinédzser koromba, pedig nem sokára töltöm a 30-at. Sajnos, ha az érzéseimet félreteszem, valóban szinte 100%, hogy ő komoly kapcsolatot nem szeretne, vagy legalább is úgy gondolja, hogy ez most nem a megfelelő alkalom. Ugyanis többször tett olyan utalást, hogy nem így tervezte, és az, hogy ő külföldön dolgozik, közénk áll. Előfordulhat, hogy nem látna jövőt egy távkapcsolatban, bár elméletileg csak néhány hónapot fog kint tölteni, maximum májusig, és én többször jeleztem neki, hogy engem ez nem zavar. Az is gond, hogy igazán egyenesen nem tudtunk erről beszélni, rengetegszer mondtam neki, hogy nekem komoly érzéseim vannak az irányába, és én csak szexbe nem akarok belemenni emiatt se, hiszen az nekem nagyon fájdalmas lenne így. Ő viszont soha nem írta le egyértelműen, hogy mik a szándékai, ködösített, kitért a válaszadás alól, illetve, mikor már végképp nem tudott mit mondani, mindig nekem támadt, hogy mi van a férjemmel, mit akarok én tőle stb. Tehát nagyon elmentünk egymás mellett, egyikünk részéről sem volt egyértelműen kimondva, hogy mit akar. Egyedül a majdnem csóknál, mikor rákérdeztem, mit akar ő, miért akarja ezt, vagy hogyan képzeli ezután? Hogy majd én a férjem mellől eljárok vele néha, az neki milyen lenne? Erre azt válaszolta: hát nehéz... Ebből én levontam, hogy neki bár "nehéz" lenne, de megfelelne ez a típusú kapcsolat közöttünk. Ugyanakkor többször volt szó a házasságomról is, és többször mondta, hogy ne várjak arra, hogy valaki más majd kiment engem ebből, hanem ha nem működik, akkor zárjam le magamtól.
szept. 28. 11:25

Mi nők annyira túl tudjuk bonyolítani ezeket a dolgokat…

Huszonéves korom napló bejegyzéseit idézte,amiket írtál:agyalások,tipródások,tengermély hit abban,hogy ez a kapcsolat (barátság,akármi) mennyire különleges és értékes…

A férfi meg vagy csak haverkodni akar,vagy dugni és haverkodni,remélve,hogy a nő nem szerelmesedik bele és nem akar többet,vagy -az esetek jóval

kisebb részében-társat akar,de akkor ezt egyből nyilvánvalóvá teszi ködösítés,játszmázás,titokzatoskodás nélkül.

Döntsd el,az a te embered melyik a három közül,aztán döntsd el azt is,neked ez OK-e.

Lehet,ha egyszer lefeküdnél vele,megtörne a varázs,amit ez a konstans be nem teljesületlen vágy életben tart.

Valahogy tegyél pontot a dolog végére,mert így évekig elhúzódhat.

Voltak hasonló kínlódásaim:12-től 22-3 éves koromig vágyakoztam valaki után,akivel tiniként haverok voltunk,leveleztünk (még a digitális korszak előtt voltam tini:-)),de soha semmilyen fizikai kontaktusunk nem volt.Elmúlt az érzés,ledig drámaian azt hittem,a halálos ágyamon majd az ő nevét suttogva távozok az árnyékvilágból.Verseket írtam hozzá,iszonyatosan szerelmes voltam.Ma gyerekes apa,és szerintem semmit nem mozgatna meg,ha szembe jönne az utcán.

Szintén évekig epekedtem valaki után,aki nagyon jó barátom volt-de mint kiderült,meleg.Nekem coming outolt először,és utána lefeküdtünk egymással és rövid ideig együtt voltunk.Utána elindult a saját nemét felfedezni,és nekem évekig tartott,mire a lelkem a romhaiból újra építettem.Évek múlva beszéltünk,és akkor mondta,hogy neki annak idején nem esett le,hogy én szerelmes vagyok belé.Azt hitte,amolyan barátság extrákkal.

No ez az a kategória,ami számomra nem létezik.Akivel én lefekszem,abba szerelmes vagyok/leszek.(Egy fiú volt csak,akivel viszonyunk volt,de sosem tudtam volna beleszeretni.Mindenki másba beleestem,ha volt köztünk testiség)

28. liliom10 (válaszként erre: 27. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 28. 11:20

Valószínű, szerelmes vagy. Szerintem, ez egyoldalú, a barátod csak barátként tekint Rád, esetleg mint a filmben, jó lenne neki a " Barátság extrákkal" . Láttad a filmet ? Csak ott mindketten egyedülállóak voltak. Te pedig férjnél vagy !

Voltam én is reménytelenül szerelmes, tudom, mennyire szenvedsz ! Ilyenkor az a legjobb a lelkednek, ha többé nem írsz, nem várod, hogy ő jelentkezzen, nem álmodozol róla ! Zárd le magadban a történetet ! Sokkal hamarabb kigyógyulsz így belőle, mintha folyamatosan reménykedsz.

Vagy vallj neki szerelmet, mondd meg neki, ha ő is szeret, mondja meg ő is, elválsz, és éljetek boldogan ! De csak az érzéseid miatt ne tedd tönkre a házasságodat ! Hidd el, el fognak múlni !

szept. 28. 11:04

Egyébként gondolkoztam azon is, miért lehet, hogy nálam ez annyira beakadt... mert ugye ez egy 7 éves történet, nem tegnap ismertük meg egymást. Jól elvoltam úgy, hogy csak havi egyszer, kétszer beszéltünk, de amint találkoztunk, újra kezdődött bennem minden. A házasságomról... természetesen jó kapcsolatból lett ez a házasság, amiben én nem mászkáltam el máshoz, és mint mondtam, nem is nagyon sűrűn tartottuk a kapcsolatot egymással. Akkor, amikor összeházasodtunk egyáltalán nem voltak bennem ezek az érzések. Igazából azt gondoltam, hogy ezt egyszer lezártuk, és csak néha jó tudni a másikról, kivel mi van? Hogy megy az életünk... Én őt barátomnak is tekintettem, attól függetlenül, hogy vonzódtunk is egymáshoz, tényleg 2 éven át egymásban bíztunk, egymásnak mondtunk el mindent, és arra gondoltam, hogy ez a része úgymond, ami megmaradt. A beszélgetésekben sem volt semmi több, tényleg egy célzás sem esett arról, hogy köztünk bármi is lehetne.


Na de visszatérve a házassághoz. Tavaly óta eléggé elhidegültünk egymástól, aminek több oka is van, de legfőképp a sok munka, ami miatt esténként csak beestünk az ágyba, esetleg néztük egymás mellett a tévét... Én annak a híve vagyok, hogy mindent meg kell beszélni egy kapcsolatban, és rengetegszer ültünk le beszélni erről, sokszor elmondtam a férjemnek, hogy úgy érzem, már nem olyan mint azelőtt, és javítsunk rajta, próbáljunk meg kicsit többet figyelni egymásra. Ő úgy tűnik, nem igényel ennél többet, mert hiába valónak bizonyultak ezek a beszélgetések. Így aztán amikor újra sűrűbben kezdett keresni a régi barát, igazából nekem nagyon jól esett az a figyelem, törődés, amit már régóta nem éreztem. Rengeteget gondolkozok rajta, hogy alapvetően nagyon fontosak számomra a régi értékek, és nagyon nem értek egyet a megcsalással, mégis akkor hogy történhetett ez meg velem... hát úgy, hogy ha őszintén magamba nézek, már rég nem működik jól ez a kapcsolat.

szept. 28. 10:52
Valóban jobb, ha nem keresem többet, neki is, nekem is. Nem tudom milyen szándékai voltak, de ennek így ilyen formában tényleg nincs sok értelme. Tudom is ezt nagyon jól, mégis sajnos folyamatosan várom, hogy keressen, már eltelt 5 nap, de még mindig bízok benne, hogy ha még most nem is, de majd hétvégén, vagy majd jövő héten írni fog... Nagyon nehéz elengedni.
szept. 28. 10:50
Hát, akkor lehet szűrk*va vagyok, nem halok bele ebbe a jelzőbe. Nagyon rosszul vagyok most lelkileg, egyenlőre nyilvánvaló, hogy már nem akar rólam tudni. Nehéz elfogadni, hogy ilyen könnyen túllendült ezen, amin én olyan sokáig nem tudok. Már az elmúlt hetekben kétszer is kerestem én, olyankor mindig hosszan beszélgettünk, szinte mindig azonnal válaszolt és úgy tűnt, hogy érdekli a beszélgetés, de amikor aztán befejeződött, ő nem keresett. Most is így van, az utolsó beszélgetésünk óta eltelt 5 nap, pedig igazán jól elírogattunk és egyáltalán nem tűnt úgy, hogy nem kíváncsi rám. Semleges témákról beszélgettünk, sorozatokról, munkáról, utazásról... Rettenetes ez a várakozás, de már úgy érzem én megtettem a lépéseket felé, és azzal, hogy ő nem keres egyértelműen mutatja, hogy nem akar rólam tudni. Azt is tudom, ha újra írnék neki, újra jól elbeszélgetnénk, de már a női büszkeségem sem engedi, hogy egy olyan kapcsolatot tartsak fent, ami csak rajtam, vagy az én kezdeményezésemen múlik. Lehet "kövekkel" dobálni, valószínűleg meg is érdemlem, de tényleg nagyon fontos nekem ő...
24. Ágio8405 (válaszként erre: 23. - Panna.33)
szept. 28. 09:44
Simán lehet ez is.
23. Panna.33 (válaszként erre: 21. - Ágio8405)
szept. 28. 07:39
Voltak a hapsinak is kapcsolatai, úgyhogy csak nem hajlandó a semmibe belemenni szerintem.
22. Panna.33 (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 28. 07:37

Őt nem kell mentegetni.

Folyamatosan úgy viselkedsz vele, mint egy szűzqrva. Húzd meg ereszd meget játszol vele. A legjobb neki, ha távol tartja magát tőled. Egyébként neked is ez lenne a legjobb. Vagy akkor merülj el a dologban rendesen.

szept. 28. 07:20
Igen, ez sajnos már bőven megcsalás szerintem is, és hogy itt tartasz pár év házasság után, azt mutatja, hogy nem a megfelelő emberhez mentél hozzà. A pasi tuti mindig is többet akart. Valoszunulr szeret is, nem így viselkedik aki csak dugni akar, viszont valószínűleg valami elköteleződési problémája lehet. Amin melletted vagy felül kerekedett volna vagy nem. Valószínűleg fél elköteteleződni. Rossz gyerekkor, rossz példa simán okozhat ilyet. Amikor nem volt senkid épp akkor milyen volt a kapcsolatotok?
20. timycat (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 27. 22:53

Számomra sosem a szex volt a megcsalás, hanem hogy téged idézzelek "érzelmileg nyitni más felé".


Szerintem utóbbi sokkal nagyobb gáz mint egy-egy kóbor numera. Te most épp mindenkit szivatsz, magadat, a beugrós pasit, meg a férjedet is.

Gondolkozz el, hogy ha jól értem viszonylag friss házasként így meg tudtak forgatni érzelmileg akkor vajon pár év, gyerek után mi lesz?

szept. 27. 22:43
Az évek alatt sajnos nagyon eltávolodtunk, valahogy úgy hozta az élet, hogy teljesen kikerültünk egymás életéből, néhány üzenetváltáson kívül nem volt köztünk kapcsolat. Neki is voltak párkapcsolatai az évek során - bár tudom, az nem olyan felháborító, mint hogy nekem van. :D
18. vigyefene (válaszként erre: 16. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 27. 22:42
Kettőn áll vásár, játszatok együtt.
szept. 27. 22:41
Igazából azzal kapcsolatban, hogy férjem van, tudtam, hogy sok kritikát fogok kapni, de reménykedtem benne, hogy azért nem csak ezzel kapcsolatban tudnak majd írni. Nem mintha nem tudnám magamtól is, hogy ez hogy hangzik, vagy külső szemmel milyen, de nem így terveztem... Azért ha van valaki itt, aki hasonlót megélt, az ő életében is van/volt ilyen beteljesületlen vágyódás, és úgy gondolja, hogy lenne kedve ezzel kapcsolatban beszélgetni, szívesen venném a jelzést, és esetleg privát üzenetek formájában felvenném vele a kapcsolatot. Ítélkezni mindig a legkönnyebb, tudom, mert azért néha nekem is sikerül. :)
szept. 27. 22:37
Ő sosem mondta, hogy velem szeretne bármi komolyat. Én sokszor próbáltam erről beszélni vele, de nem lehetett. Ezek után mondjuk nem tudom, hogy lehetek én az, aki játszik vele.
15. Charlize (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 27. 20:46

Csórikámmal össze-vissza játszottál végig. Mindig volt egy fix párod, csak akkor kerested, amikor ő csak másodhegedűs lehetett, hogy az egódat fényezze.

Gondolom lemondott rólad már, mert nem számíthat rád, nem tudod mit akarsz, nem kell ő neked eléggé.


Szépen átvertél éveken keresztül mindenkit: párodat, férjedet, őt, és saját magadat is.


Ezek után még vársz bármit tőle??? Ne tedd tönkre, kerüld el nagy ívben!

14. vigyefene (válaszként erre: 12. - Birebora)
szept. 27. 19:00
Légy a falon. Lehet h én is ott leszek.
13. vigyefene (válaszként erre: 9. - Andi6020)
szept. 27. 18:59
A férj már unalmas, nagyon régen házasok lehetnek, mert már a 20-as éveiben van.
12. birebora (válaszként erre: 9. - Andi6020)
szept. 27. 18:56
Lennék légy a falon:)
11. libikóka (válaszként erre: 9. - Andi6020)
szept. 27. 18:55
Huhh,,azért elképzelem ahogy közli vele hogy az elejétől úgymond "hárman párban"
szept. 27. 18:53

Ez már nem is fog beteljesülni.


Szívesen! :D

9. andi6020 (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 27. 18:47
Beszéld meg azzal, aki a legközelebb áll hozzád. A férjeddel.
szept. 27. 18:47
Pedig világos. A pasi csak dugni akar, te pedig inkább elválnál. Neki csak sze.re kellesz és futsz utána feleslegesen. Vagy elfogadod hogy így nem kellesz, vagy szeretőd lesz. Ennyi
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Birebora)
szept. 27. 18:27
Teljesen igazad van, alapvetően én is úgy gondolom, hogy nagyon megalázó, mikor egy nő fut egy férfi után. Az érzéseim azok, amiket nem tudok irányítani, nem tudom elfogadni, hogy neki ez tényleg csak ennyit jelentett... nem értem, hogy akkor mi volt az a két év, mi volt utána az a sok sok beszélgetés, miért keresett annyiszor, ha neki csak egy szexpartner kellene.
6. birebora (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 27. 18:23

Úgy lehet kiheverni, hogy belátod, nem kellesz neki. Én sosem akartam olyat akinek én nem kellenek. Én igenis kelljek, degeljenek meg utánam, aki nem, az menjen a francba:)

Ennyit tudok tanácsolni halkan és csendben:)

1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2023, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook