Főoldal » Receptek » Vegetáriánus ételek receptjei » Barnarizs leves recept

Barnarizs leves recept

A Barnarizs leves hozzávalói:
- 2 ek. olaj
- 2 ek. petrezselyem
- 10 dkg barnarizs
- 10 dkg sárgarépa
- 1 db póréhagyma
- 1 db uborka
- 1 db paradicsompaprika
- 2 db alma
- 1,5 l víz


A Barnarizs leves elkészítési módja:
Megfőzzük a barnarizst, a zöldségeket pedig feldaraboljuk (uborkát meghámozva!).Forró olajon megpirítjuk a sárgarépát és a hagymát, majd a többi zöldséget -végül az almát is. A már majdnem teljesen megfőtt rizshez adjuk a zöldégeket, így egyszerre puhulnak meg. Tetejére kevés petrezselymet szórunk.

Tehetünk bele köménymagot is.


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei


A barnarizs leves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook